reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Może ma takie możliwości i on robi te badania ? , moja lekarka załatwiła mi np badania na HIV różyczkę Tokso itp na kasę i zrobiła kilka wizyt. Prenatalne robię w klinice bo tam jest jeden z lepszych fachowców w rejonie . Tylko się ciesz bo kasy jeszcze pójdzie i to nie mało [emoji846]
Cieszę się ale sądziłam, że wszystkie macie darmowe -ja mam 29 lat, więc nie kwalifikuje się wiekowo ale na skierowaniu jest wpis :zaraz wyślę zdjęcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny inny wózek wpadł mi w oko. Który Wam się bardziej podoba?
1501170269-aaaaaa.png
1501170279-aaaaaa.png

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Narazie wiem ze o dofinansowania można sie starać do 2020 a potem moze sie to skończyć . W związku z tym narazie czekam na dofinansowanie akurat w tej branży która mnie interesuje a wstępnie sie dowiedziałam ze jeszcze w tym roku będzie . Zobaczymy , trzymam rękę na pulsie :)
Dzis w wyborczej bylo, ze EU grosi uruchomieniem peocedury usuniecia Polski z unii jesli wdrozymy ta jedna podpisane ustawe, takze szczerze zycze ci, żeby te dofinansowania do 2020 sie utrzymaly, bo to bedzie znaczyc ze nadal w unii jestesmy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry