reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witamy[emoji2]o masz darmowe te prenatalne , ja muszę za wszystkie płacić.Te badania są super, możesz wziąść partnera że sobą fajna pamiątka [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez place i to duzo. Ale mozesz plytke nagrac :) moja mama plakala jak ogladala, ja tez... :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Takie cos znalazlam:w Gamecie realizujemy Program Prenatalny wprowadzony przez NFZ. Oznacza to, że pacjentki, które zgłoszą się ze skierowaniem lekarskim i spełniają choć jedno z określonych przez NFZ kryteriów – wykonają badania całkowicie bezpłatnie.

Ja tez place i to duzo. Ale mozesz plytke nagrac :) moja mama plakala jak ogladala, ja tez... :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja płytki nie brałam, ale mąż zawsze jest że mną i z jednej strony jest stress czy z dzidzią wszystko ok.a z drugiej wielkie szczęście [emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Takie cos znalazlam:w Gamecie realizujemy Program Prenatalny wprowadzony przez NFZ. Oznacza to, że pacjentki, które zgłoszą się ze skierowaniem lekarskim i spełniają choć jedno z określonych przez NFZ kryteriów – wykonają badania całkowicie bezpłatnie.
A Ty spelnilas-procedura ivf tak masz zaznaczone

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Do góry