reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam grypę zoladkowa [emoji45] czuje sie zameczona w tej ciąży [emoji45]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Kochana wiem co czujesz , ja wczoraj w nocy miałam taką rewolucję ze szok,[emoji21]siedziałam na kibelku a w nocnik małego wymiotowalam [emoji52]a miałam takie bóle całego brzucha , i słabo mi było, że bałam się że to poród przedwczesny się zaczyna [emoji55] .Dziś już jest lepiej ,ale wczoraj już chciałam na IP jechać, ale zwlekałam , bo za przeproszeniem bym się posrała w aucie[emoji28]
Dużo pij , probiotyki też możesz wziąść i może cole wygazowaną pij i do tego paluszki słone, ja tak wczoraj się leczyłam

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Was wszystkie ! po dłuuugiej przerwie wracam do was. Widzę, że się nieźle tu rozkręciłyście, super, gratuluję wszystkim którym się wreszcie udało a my również podjęliśmy decyzję o dalszej walce, jupiii już sie mogę się doczekać. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym Was nie zapytała o waszą opinie, zastanawiamy się nad 3 klinikami....INVIMED Warszawa, nOvum Warszawa i Salve Łódź. Czy podzieliły byście się Waszymi opiniami na temat tych Klinik??i ewentualnie który lekarz najlepszy?? a może jednak doradzały byście inne Kliniki??

Ostatnia edycja:
Witam Was wszystkie ! po dłuuugiej przerwie wracam do was. Widzę, że się nieźle tu rozkręciłyście, super, gratuluję wszystkim którym się wreszcie udało a my również podjęliśmy decyzję o dalszej walce, jupiii już sie mogę się doczekać. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym Was nie zapytała o waszą opinie, zastanawiamy się nad 3 klinikami....INVIMED Warszawa, nOvum Warszawa i Salve Łódź. Czy podzieliły byście się Waszymi opiniami na temat tych Klinik??i ewentualnie który lekarz najlepszy?? a może jednak doradzały byście inne Kliniki??
Odpisalam na kto in vitro, tam tez chyba pisalas?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardziej chodziło mi o dofinansowanie z EU, że jak nas wyrzucą to go nie dostaniesz na rozwój działalności :)
Narazie wiem ze o dofinansowania można sie starać do 2020 a potem moze sie to skończyć . W związku z tym narazie czekam na dofinansowanie akurat w tej branży która mnie interesuje a wstępnie sie dowiedziałam ze jeszcze w tym roku będzie . Zobaczymy , trzymam rękę na pulsie :)

Dziewczyny a ja spadłam z sił strasznie :( Eryk uciska mi na przeponę i nie mogę za bardzo oddychać a przy wysiłku to juz masakra . Przy okazji układa nóżki na wątrobie powodując ból :( czekam aż zejdzie główka niżej to moze chociaż oddychać będę swobodnie ( zdecydowanie wole juz biegać co chwile siusiu) Czy któraś z was tak miała przed porodem ? Ja przy 1 ciazy raczej tak nie miałam .

reklama
Witam wszystkie; )M@gdzie -dziękuję za zaproszenie Transfer był 27.06 ,jestem w 8tygodniu ciąży, wczoraj(w 6t6d) pierwszy raz usłyszałam serduszko Mojego Okruszka. ...biło 129/min, mierzył 7 mm a pęcherzyk miał 1,83cm. Dostałam skierowanie do poradni specjalistycznej na badania prenatalne (po in vitro jest darmowe ).I teraz pytanie. ....co to są za badania? Test pappa? Czy coś kręcę. ...?

Ostatnia edycja:
Do góry