natalix0
Fanka BB :)
No tak; )A Ty spelnilas-procedura ivf tak masz zaznaczone
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak; )A Ty spelnilas-procedura ivf tak masz zaznaczone
Ja takDziewczyny które z was na prenatalnych dowiedziały się jaka płeć ? Ciekawa jestem czy coś będzie widać.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie mam. Ja do tej pory mało co mogę jeść. Imbir bardzo polecają, woda z cytryną, możesz lekarza poprosić o leki na mdlosciMacie jakieś pomysły na mdłości -nie wymioty a mdłości. ...mdli mnie całymi dniami Na mięso nie mogę patrzeć. ....najchętniej jadlabym chleb z serem, a I on nie jest zbyt smaczny.
Ja mialam 31 i za darmo na nfz mialam...Chyba z nas większość płaci , chyba że po 35 r.z .to można na nfz tak mi się wydaje .
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi ten ciemniejszy...elegancki bardziej...Dziewczyny inny wózek wpadł mi w oko. Który Wam się bardziej podoba?
Ooo I tez wskazaniem było in vitro?Ja mialam 31 i za darmo na nfz mialam...
Ja brałam femibion ale miałam po nim strasznie duże żelazo i przerzuciłam się na Falvit mama bo ma mniej żelaza.Jakie witaminy bierzecie w ciąży? Mi lekarz kazał femibion natan 2 ale to strasznie drogie. ...jest coś tańszego?