Dr Paliga ProvitaCześć Dziewczyny! Którego lekarza i z jakiej kliniki polecacie z Katowic i okolicy? Koleżanka potrzebuje porady a ja Wrocławianka nie umiem jej doradzić przepraszam, że piszę tutaj ale jesteście żywymi przykładami na skuteczność leczenia
reklama
AniaCh83
Fanka BB :)
Dziewczyny , rowno tydzien temu poczulam ruchy, to byl pierwszy dzień 18tc. Od tamtej pory codziennie czułam jakieś drgania, "babelki", motylki i inne. Jednak wczoraj popołudniu i dziś praktycznie nic nie czuje. Dziś to w ogole. Tętno sprawdzałam rano , było ok , od razu znalazłam.
Powiedzcie mi czy jak poczulyscie pierwsze ruchy to były takie przerwy ?? Dziś mam pierwszy dzień 19tc. Niepokoje się, Że coś jest nietak :/
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedzcie mi czy jak poczulyscie pierwsze ruchy to były takie przerwy ?? Dziś mam pierwszy dzień 19tc. Niepokoje się, Że coś jest nietak :/
AniaCh83
Zbadalam tętno jeszcze raz. Akurat szalał chyba, bo tętno się zmieniało i raz było bardzo głośno słychać , a raz ciszej i poczułam dziś pierwszy raz jak wyłączyłam detektor. Jeju, odetchnelam , ale napiszcie mi bardziej doświadczone jak to było u Was.
butterfly1331
Moderator
Aniu, na tym etapie takie braki aktywności są normalne. Przynajmniej tak mówił mój lekarz- mogą być nawet 2 dni, kiedy nie czujesz ruchów.Zbadalam tętno jeszcze raz. Akurat szalał chyba, bo tętno się zmieniało i raz było bardzo głośno słychać , a raz ciszej i poczułam dziś pierwszy raz jak wyłączyłam detektor. Jeju, odetchnelam , ale napiszcie mi bardziej doświadczone jak to było u Was.
Wiem, że to Cię stresuje. Ja, gdy się stresowałam, włączałam detektor. To mnie zawsze uspokajało.
butterfly1331
Moderator
Dr Paliga z Angelius Provita lub dr Grettka - teraz przyjmuje w Gyncentrum.Cześć Dziewczyny! Którego lekarza i z jakiej kliniki polecacie z Katowic i okolicy? Koleżanka potrzebuje porady a ja Wrocławianka nie umiem jej doradzić przepraszam, że piszę tutaj ale jesteście żywymi przykładami na skuteczność leczenia
butterfly1331
Moderator
My bankowaliśmy krew. Im więcej czytaliśmy, tym więcej było niewiadomych. Konsultowaliśmy się z kilkoma lekarzami i zdecydowaliśmy się, że to zrobimy. Traktujemy to jako rodzaj polisy dla syna. Wiemy jakie są ograniczenia, ale wszyscy nam mówili, że w komórkach macierzystych jest przyszłość.Hej. Czytam Was regularnie mimo że się nie udzielam. Gratuluję szczególnie Ewunce i nadal trzymam kciuki za Gosie (Nie możesz się poddać, ja przeszłam 5 transferow). Z czasów moich początków pozostałe dziewczyny już dawno urodziły lub są w ciazy. Gosia czekam na pozytywny obrót spraw!
U mnie 28tc i mam pytanko. Czy rozwazacie pobranie krwi pepowinowej i zdeponowanie w Krajowym Banku Komórek Macierzystych. Ostatnio mnie Gin zachęcała, ale zglebiamy temat i zdania ekspertów sa mocno podzielone. Jakie jest wasze zdanie i doświadczenie w temacie?
Temat trudny i decyzję musicie podjąć sami. Powodzenia!
Ewunka
A co Ty robisz o 3 w nocy na forum ? Zamiast spać........My bankowaliśmy krew. Im więcej czytaliśmy, tym więcej było niewiadomych. Konsultowaliśmy się z kilkoma lekarzami i zdecydowaliśmy się, że to zrobimy. Traktujemy to jako rodzaj polisy dla syna. Wiemy jakie są ograniczenia, ale wszyscy nam mówili, że w komórkach macierzystych jest przyszłość.
Temat trudny i decyzję musicie podjąć sami. Powodzenia!
Ewunka ja też ostatnio spać nie moge i albo po polnocy albo o 4 rano grasuję a potem milion razy odsypiam w dzień [emoji23]
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
Ewunka
reklama
butterfly1331
Moderator
Odciągałam pokarm i czekałam na pobudkę mojego syna, ale zrobił mi psikusa - trochę się pokręcił, a wstał na karmienie dopiero 1,5h później.A co Ty robisz o 3 w nocy na forum ? Zamiast spać........
Zaczekaj jeszcze kilka miesięcy, wtedy obie nie będziemy spać