reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewunka ja też ostatnio spać nie moge i albo po polnocy albo o 4 rano grasuję a potem milion razy odsypiam w dzień [emoji23]

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
Eee to ja o 6 wstaje.
No my w ciazy to może być.
Ale motylek ma juz Stasia przy sobie to powinna spać w tych godzinach :)

reklama
Dziewczyny , rowno tydzien temu poczulam ruchy, to byl pierwszy dzień 18tc. Od tamtej pory codziennie czułam jakieś drgania, "babelki", motylki i inne. Jednak wczoraj popołudniu i dziś praktycznie nic nie czuje. Dziś to w ogole. Tętno sprawdzałam rano , było ok , od razu znalazłam.
Powiedzcie mi czy jak poczulyscie pierwsze ruchy to były takie przerwy ?? Dziś mam pierwszy dzień 19tc. Niepokoje się, Że coś jest nietak :/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu za wczesnie na regularne ruchy. Kropek szaleje, ale hest malutki wiec nie zawsze go czujesz. Spokojnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też mamy takie :)
Mała rada - co się da kupuj na napy. Staś nienawidzi ubranek zakładanych przez głowę- podobno dużo dzieci tak ma. Poza tym ciężko to założyć noworodkowi :-/

U mnie to samo. Dziki wrzask jak zakladam przez glowe :) Motylek ma racje, choc u nas o te na krzyz nie latwo. Ty bedziesz miec zimowego malucha to bodziaki beda pod spodem - idz do Kiabi, jakosc srednia, nie najpiekniejsze, ale na krzyz wlasnie i pod cos moga byc [emoji4]

U mnie to samo. Dziki wrzask jak zakladam przez glowe :) Motylek ma racje, choc u nas o te na krzyz nie latwo. Ty bedziesz miec zimowego malucha to bodziaki beda pod spodem - idz do Kiabi, jakosc srednia, nie najpiekniejsze, ale na krzyz wlasnie i pod cos moga byc [emoji4]

No właśnie mówiłaś by takich szukać a widziałam 1 szt ........ wszystko przez głowę......:szok:

reklama
Do góry