reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny ale się cieszę ze wam się udaje tak fajnie ograniczać mm :) wierzę ze wam sie uda całkowicie zrezygnować. Tylko trzeba duuuuzo cierpliwości :happy::-p1

Powiedzcie mi proszę, jak grube macie materace do łóżeczek? Przejrzałam tego tyle, że już jestem głupia :-\

Nieagatka, jak długo czekałaś na łóżeczko? Moje niby ma być za 3 tygodnie, ale pokazałam je koleżance, zamówiła i czeka już 5 tyg. Trochę mnie to stresuje.

Tequila moja te ssac chce dalej jak ją odstawiam bo to jest ssak terrorysta ;) i mogłaby tak caly dzien. Ale dostaje smoczka na chwile i pozniej juz jest ok bo tak to potrafilaby jesc wymiotowac i dalej jesc a teraz przynajmniej tak nie ulewa jak dawniej

Powiedzcie mi proszę, jak grube macie materace do łóżeczek? Przejrzałam tego tyle, że już jestem głupia :-\

Nieagatka, jak długo czekałaś na łóżeczko? Moje niby ma być za 3 tygodnie, ale pokazałam je koleżance, zamówiła i czeka już 5 tyg. Trochę mnie to stresuje.

Moje tez bylo opoznione chyba 2tyg, bo mieli jakis problem z dostawca, ale dotarlo i w idelanym stanie mimo, ze pol Europy przejechalo. Nie martw sie, na pewno dotrze :)

Moj materac ma 12cm.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba mogłam to łóżeczko zamówić wcześniej, byłoby spokojniej.

Jeszcze jedno pytanie- czy któraś z Was kąpie Malucha w wanience na stojaku? Nie mam jej gdzie postawić i zdecydowaliśmy się na stojak. Szukam czegoś polecanego, co będzie stabilne, bo podobno różnie z tym jest.

reklama

Ja upatrzylam sobie lateks pianka kokos 12cm z pokrowcem z fiki miki...kumpeli dziala przy nim baby sense 5...pochwal sie jeszcze raz jakie lozeczko wybralas...

Do góry