butterfly1331
Moderator
Katharina,jak po wizycie? Ile waży Maja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie mi proszę, jak grube macie materace do łóżeczek? Przejrzałam tego tyle, że już jestem głupia :-\
Nieagatka, jak długo czekałaś na łóżeczko? Moje niby ma być za 3 tygodnie, ale pokazałam je koleżance, zamówiła i czeka już 5 tyg. Trochę mnie to stresuje.
Też go oglądałam, ale to już mi się nie zmieści. Przewijak kupię na łóżeczko, a stojak do wanienki upchnę gdzieś za szafąJa mam i wanienke i stolik pod nia (ktory okazuje sie byc przewijakiem, ale u nas jest stolikiem) z ikea.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie mialam miec wczoraj wizyte a gin odwolala wszystkie i przelozyla mnie na jutro...bylam wczoraj taka zla bo juz sie nastawilam żeby mala zobaczyc...jeszcze ani razu jej buzki nie widzialam...jutro zdam relacje ile moja tluścilka moze wazyc...Katharina,jak po wizycie? Ile waży Maja?
Ja upatrzylam sobie lateks pianka kokos 12cm z pokrowcem z fiki miki...kumpeli dziala przy nim baby sense 5...pochwal sie jeszcze raz jakie lozeczko wybralas...Powiedzcie mi proszę, jak grube macie materace do łóżeczek? Przejrzałam tego tyle, że już jestem głupia :-\
Nieagatka, jak długo czekałaś na łóżeczko? Moje niby ma być za 3 tygodnie, ale pokazałam je koleżance, zamówiła i czeka już 5 tyg. Trochę mnie to stresuje.