reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czy wy też macie jakieś dziwne akcje w nocy? Ja notorycznie szukam dziecka w koldrze po przebudzeniu. To jest okropne uczucie bo wydaje mi się przez kilka sekund zr zgnietlismy małą bo grzebię w koldrze a jej nie ma i jestem przerazona ze tak się w nią zamotala.Dopiero wtedy sie odwracam i widzę ze leży w łóżeczku.
Standardowe zachowanie mojego m :D juz w tym tygodniu 3 razy mnie odpychal że prawie spadlam z łóżka, bo szukał dziecka :D mi też się to zdarza :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alan dziś tylko na piersi przespał 6 godzin zjadł i spał kolejne 3.5 godziny:) a teraz sobie leżymy i rozmawiamy:)
Miłego,słonecznego dnia cioteczki:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No i super :) widać, że Alanek się najadl :) oby tak dalej było :)

Ja chyba tez spróbuję w dzień tylko na cycu i zobaczymy jak będzie :)

Czy wy też macie jakieś dziwne akcje w nocy? Ja notorycznie szukam dziecka w koldrze po przebudzeniu. To jest okropne uczucie bo wydaje mi się przez kilka sekund zr zgnietlismy małą bo grzebię w koldrze a jej nie ma i jestem przerazona ze tak się w nią zamotala.Dopiero wtedy sie odwracam i widzę ze leży w łóżeczku.
Hehe ja tak mam jak się przebudze i wydaje mi się że zapomniałam że wzięłam Alana do łóżka i że go przygniotłam
Oczywiście okazuje się że nawet nie drgnęłam;)

No i super :) widać, że Alanek się najadl :) oby tak dalej było :)

Ja chyba tez spróbuję w dzień tylko na cycu i zobaczymy jak będzie :)

Ja cały czas nie wierzę że się najada
Wszyscy się ze mnie śmieją bo mówią jak wy że gdyby był głodny to by płakał a ja mówię że może nie płacze bo nie ma siły z głodu
No i wtedy wybucha śmiech bo przecież Alan butelki nie je dopiero 2 dzień a nie 2 miesiąc żeby zdążył opuść z sił:)
Spróbuj:) trochę zachodu jest bo maluch będzie pewnie co chwile przy piersi ale jak pomyślisz o korzyściach to warto:)
I jak widać chyba się da zrezygnować z mm:)

Alan dziś tylko na piersi przespał 6 godzin zjadł i spał kolejne 3.5 godziny:) a teraz sobie leżymy i rozmawiamy:)
Miłego,słonecznego dnia cioteczki:)

Tequila, po co Ty mu dawalas mm po piersi? Widac Twoje mleczko mu wystarcza, jak chlopak zadowolony[emoji6]
Ciesze sie, ze Wam dobrze idzie kp. Oby tak dalej[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tequila, po co Ty mu dawalas mm po piersi? Widac Twoje mleczko mu wystarcza, jak chlopak zadowolony[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dawałam bo jak przykladałam palec do buzi to ssał jak szalony,poza tym marudził,jak odkladałam do łóżeczka czy wózka to płakał
Sama nie wiem co o tym myśleć
Może przez te kilka godzin w szpitalu bez butelki gdzie nie miałam wyjścia poszedł jakiś impuls do cycków że muszą produkować więcej mleka;)

reklama
*** MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***
09.02.2017 Zojka - córeczka Mavi
21.02.2017 Wojtusia & Piotrusia - skarby Rybki
upload_2017-2-22_22-9-28-gif.796471

23.02.2017 Kajka*89: synek Wojtuś

MARZEC

02: cytrynkaxxxx84 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03: Jogo - I badania prenatalne
07: Butterfly1331 - III badania prenatalne
10: Atena33: - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: Peugeotka36 - wizyta z USG u gin prowadzącego ciążę
20. Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana
28.03.2017 - natula: Natalia
05.04.2017 - husann: Jakub
14.04.2017 - Peugeotka36: Nicole cc
18.04.2017 - Atena33: Wiktor
21.04.2017 - Lile: Łucja & Łukasz
14.05.2017 - Katharina203: Maja
15.05.2017 - Butterfly1331: Staś
22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
19.06.2017 - ema51: chłopiec