Dziewczyny, wiosna idzie. Od rana u mnie cwierkaja ptaki[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj noc byla ciekawa. Juz nie pamietam kiedy tak sie wypocilam. Przebieralam sie 3 razy duzo pilam wody i co 10 min do wc latalam. Ale dzis jest juz owiele lepiej nawet mozna piwiedziec ze super tylko gardlo boli. Ale juz wypilam herbatke z malinami miodem i cytryna.Straw, jak Tymek? Lepiej mu?
Husann, a Ty? Udało się zwalczyć choróbsko?
Co do temperatury, to ja kilka dni po transferze miałam ok. 37,6 i to był dla mnie jeden z pierwszych zwiastunów, że się udało I od tamtej pory cały czas mam mniej więcej taką temperaturę.
Mój ginekolog mówi, że jeśli do in vitro dochodzi chociaż jeden nietypowy czynnik w ciąży, to już jest za dużo i nie warto ryzykować, tylko robić cc. Powiedział mi to przy okazji rozmowy o wzroku, bo miałam problemy z ciśnieniem (co ciekawe - teraz po raz pierwszy wyniki mam idealne). Ostatnio też zasugerował, żeby pozwolić dziecku zdecydować, skoro ja się waham. A że mój syn cały czas jest ułożony pośladkowo, to chyba nie chce się rodzić sn
Ja tez chce caly czas rodzic sn ale jak konieczne bedzie cc to bedzieDziewczyny ja jestem po porodzie sn. Nie ma się czego bać.
Straw jak synuś? Dajecie radę?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wrzucam zaległą fotkę monitora na moim maluszku jak dla mnie fajna sprawa i ochronę mam cały czas, a w dzień dzieciaki mam na parterze w koszach lub w wózku więc przydaje się
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom