reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej za często się nie udzielam bo brak czasu - praca ale czytam Was regularnie i wasze wskazowki odnosnie macierzynstwa zapisuje w pamięci. Chcę sie pochwalić ,dziś jestem po wizycie. 16 t 4 d. Dzis pan doktor odkrył karty będzie Franio na 100 %
Ja szczęśliwa mąż taka cicha nadzieję miał na córeczkę ale też się cieszy bardzo w końcu imię po jego dziadku.
Z małym wszystko ok serduszko 4 komorowe po lewej stronie. Nie mam fotek bo odkręcił się pupa do nas ale zdjęcie jedne pysiorka na pamiątkę jest.
Zobacz media 718227
Gratulacje :)
Jak mi to imie sie podoba zeby tesc nie mial tak na imie to u nas by tez byl Franio

reklama
Dziewczyny ratujcie. Sciagam pokarm i ledwie leci. Piersi bola bo wielkie jak balony, zrobily mi sie jakies zgrubienia na gorze piersi i tam tak mnie rwie. Wczoraj wieczorem po sciagnieciu pokarmu, kluly mnie piersi. Co to? Zapalenie? Co robic? Ogrzewac i masowac to zgrubienie?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja np po calej nocy rano mam "kwadratowe" piersi wtedy delikatnie masuje te zgrubienia

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!
To zaczynasz juz robic wyprawke?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że na razie bez wariacji ale jak coś wpadnie w oko i w promocji będzie to nie omieszkam przejść obojętnie :D na pewno będę mogła uszyc już kolderke,podusie (cały zestaw do łóżeczka) bo wiem w jakich kolorach ;) jeszcze troszkę czasu na wyprawkę mam :).
A ogólnie moja bratowa urodziła 3 tyg. temu a że mieszkają u nas tymczasowo to jestem na bieżąco ze wszystkim i wiem co potrzebne będzie co ewentualnie po jej maluchu dostanę. Mój chrześniak więc mam formy mogę go kompać,przewijac i pomagać dla mnie to mega lekcja przygotowujące bo za te 5.5 miesiąca będę swoje maleństwo ogarniać :biggrin2:

A u nas byla polozna. Zdjela klipsik z pepka. Mam kupic jeszcze proszek do niego Dermatol na wysuszenie. Ale bez klipsa bedzie duzo latwiej:)
Dzis dopiero mija termin porodu, a Malutka ma juz 3 tygodnie:)

Załączniki

• Screenshot_2017-02-03-19-47-43.png
    Screenshot_2017-02-03-19-47-43.png
    39,2 KB · Wyświetleń: 75
A u nas byla polozna. Zdjela klipsik z pepka. Mam kupic jeszcze proszek do niego Dermatol na wysuszenie. Ale bez klipsa bedzie duzo latwiej:)
Dzis dopiero mija termin porodu, a Malutka ma juz 3 tygodnie:)

My już bez pępków :) klipsiki ściągali jeszcze w szpitalu. Jak mała? Śpi dużo? Niecały tydzień różnicy między naszymi dzieciaczkami jest :) którego urodziłaś dokładnie bo już nie pamiętam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry