reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej za często się nie udzielam bo brak czasu - praca ale czytam Was regularnie i wasze wskazowki odnosnie macierzynstwa zapisuje w pamięci. Chcę sie pochwalić ,dziś jestem po wizycie. 16 t 4 d. Dzis pan doktor odkrył karty będzie Franio na 100 %
Ja szczęśliwa mąż taka cicha nadzieję miał na córeczkę ale też się cieszy bardzo w końcu imię po jego dziadku.
Z małym wszystko ok serduszko 4 komorowe po lewej stronie. Nie mam fotek bo odkręcił się pupa do nas ale zdjęcie jedne pysiorka na pamiątkę jest.
Zobacz media 718227
Gratulacje :)
Jak mi to imie sie podoba zeby tesc nie mial tak na imie to u nas by tez byl Franio

reklama
Dziewczyny ratujcie. Sciagam pokarm i ledwie leci. Piersi bola bo wielkie jak balony, zrobily mi sie jakies zgrubienia na gorze piersi i tam tak mnie rwie. Wczoraj wieczorem po sciagnieciu pokarmu, kluly mnie piersi. Co to? Zapalenie? Co robic? Ogrzewac i masowac to zgrubienie?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja np po calej nocy rano mam "kwadratowe" piersi wtedy delikatnie masuje te zgrubienia

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!
To zaczynasz juz robic wyprawke?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę że na razie bez wariacji ale jak coś wpadnie w oko i w promocji będzie to nie omieszkam przejść obojętnie :D na pewno będę mogła uszyc już kolderke,podusie (cały zestaw do łóżeczka) bo wiem w jakich kolorach ;) jeszcze troszkę czasu na wyprawkę mam :).
A ogólnie moja bratowa urodziła 3 tyg. temu a że mieszkają u nas tymczasowo to jestem na bieżąco ze wszystkim i wiem co potrzebne będzie co ewentualnie po jej maluchu dostanę. Mój chrześniak więc mam formy mogę go kompać,przewijac i pomagać dla mnie to mega lekcja przygotowujące bo za te 5.5 miesiąca będę swoje maleństwo ogarniać :biggrin2:

A u nas byla polozna. Zdjela klipsik z pepka. Mam kupic jeszcze proszek do niego Dermatol na wysuszenie. Ale bez klipsa bedzie duzo latwiej:)
Dzis dopiero mija termin porodu, a Malutka ma juz 3 tygodnie:)

Załączniki

• Screenshot_2017-02-03-19-47-43.png
    Screenshot_2017-02-03-19-47-43.png
    39,2 KB · Wyświetleń: 77
A u nas byla polozna. Zdjela klipsik z pepka. Mam kupic jeszcze proszek do niego Dermatol na wysuszenie. Ale bez klipsa bedzie duzo latwiej:)
Dzis dopiero mija termin porodu, a Malutka ma juz 3 tygodnie:)

My już bez pępków :) klipsiki ściągali jeszcze w szpitalu. Jak mała? Śpi dużo? Niecały tydzień różnicy między naszymi dzieciaczkami jest :) którego urodziłaś dokładnie bo już nie pamiętam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry