reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U mnie nie jest zainteresowany. Zaczynam sie martwic ze cos nie tak z jego sluchem i rozwojem. Moj tylko wpatruje sie w otoczenie i potrafi sie zawiesic na jednym punkcie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mojej tez nie interesuje nic takiego. Ją interesuje tylko cycek i smoczek ktory wypluwa co sekunde i od razu za nim placze i tak w kółko

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja znajoma przez przypadek palnela przy spowiedzi ze jest nieplodna i dZiecko jest z ivf ,ksiadz nic nie powiedzial albo udal ze nie uslyszal w kazdym badz razie dal komunie

Osobiscie wlasnie niewiem czy mowic czy nie ,rowniez chce chrzest jestem katolikiem,a Po transferze di kogo sie modlilam o pozytywne test ??,,,,do Boga ,Tak wiec to on mi dal corke wiec to nie grzech!! I

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To jak zrobisz chrzciny omijajac kosciol?
Ja tez bywam rzadko, moj maz wcale, ale jesli chce ochrzcic to zakladam, ze bez udzialu kosciola sie nie obejdzie [emoji12]

No niestety się nie da ale poświęce się ten jeden raz; )
Jestem zdania że dzieci wychowam w wierze katolickiej bo mnie też tak wychowano. Ochrzczeni będą, komunie przyjmą itd a jak dorosną sami zdecydują czy będą blisko kościoła

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety się nie da ale poświęce się ten jeden raz; )
Jestem zdania że dzieci wychowam w wierze katolickiej bo mnie też tak wychowano. Ochrzczeni będą, komunie przyjmą itd a jak dorosną sami zdecydują czy będą blisko kościoła

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam bardzo podobne zdanie i ze sppwiedzia u mnie jest tak, ze szlag mnie trafia, ze rozgrzesza/lub nie mnie osoba, ktora sama na to rozgrzeszenie czesto nie zasluguje.
Na pewno z invitro sie nie wyspowiadam nigdy, bo to by oznaczalo, ze zaluje ze mam moja Lili. Nie do pomyslenia. Niech mnie kiedys Bog z tego osadzi jak bedzie chcial.

Dla mnie in vitro to nie grzech - to oni maja zryte lby ze tak mowia...nawet w ogole by mi nie przyszlo do glowy sie z tego spowiadac, a zaczelabym od tego ze dla mnie spowiedz to wielkie nieporozumienie, moge sie spowiadac w ciszy i samotnosci przed Bogiem a nie jakiemus, pedofilowi czy komu tam jeszcze :p po drugie...co ja mam za grzechy ze nakrzyczalam na meza?? dla mnie sa tylko ciezkie gzrechy jak morderstwo, kradziez a nie takie bzdety :)

straw a napiszesz mi jakie konkretnie masz?

Ja kupilam oilatum baby, nie wiem czy polecac, bo kupilam na szybko po wizycie u pediatry. Patrzylam na sklad i ma chyba troche zlych skladnikow, ale opinie na internecie ma dobre.
Teraz kupie z Latopic bo ma super sklad i bardzo dobre opinie na internecie. Poczytaj sobie, tylko one sa dla alergikow, ale mysle ze kazdy moze ich uzywac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry