reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Flandi 14.01. :) no ten klipsik chyba przedluzal gojenie bo nie bylo dojscia powietrza. Grazka od wczoraj na kropelkach pierdzi jak stary chlop:) w dzien jak aniolek w nocy szaleje. Zobaczymy co dzis bedzie. W dzien jak sie obudzi przed czasem a nie mam butli gotowej to od razu syrena. Sasiedzi sobie pomysla nie wiadomo co:oo: jak Ty ogarniasz dwojke:eek:ja bym chyba stopery zakladala

reklama
Dziewczyny jestem w 26tc i od 5 rano noli mnie brzuch w podbrzuszu z prawej strony tak jakos dziwnie jak na @...mam sie martwic czy to normalne...ze moze cos rosnie albo sie rozciaga...

Dziewczyny jestem w 26tc i od 5 rano noli mnie brzuch w podbrzuszu z prawej strony tak jakos dziwnie jak na @...mam sie martwic czy to normalne...ze moze cos rosnie albo sie rozciaga...

Jezeli od 5 rano caly dzuen bole Ja bym jechala JuZ teraz
Co prawda czasem mnie pobolewal na dole brzuch Ale nie ze caly dzien!!!!!
Jedz niech zrobia usg na pogotowiu! Powiedz ze caly dzuen bole a to chyba nie normalne.... a czujesz dzidzie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Katharina ja bym pojechala na IP

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ogolnie tez...tylko ze i czułam ruchy i sprawdzalam tetno...i w srode na wizycie bylo wszysyko ok...pewnie nic ciekawego by mi nie powiedzieli. W nocy mala kopnela w tamtym miejscu to bol taki jak dentysta najezdza na nerw...wiec moze bolalo bo tak bylo skopane...dzis jeszcze zobacze...jak bedzie bolec to pojade...

Ja ogolnie tez...tylko ze i czułam ruchy i sprawdzalam tetno...i w srode na wizycie bylo wszysyko ok...pewnie nic ciekawego by mi nie powiedzieli. W nocy mala kopnela w tamtym miejscu to bol taki jak dentysta najezdza na nerw...wiec moze bolalo bo tak bylo skopane...dzis jeszcze zobacze...jak bedzie bolec to pojade...
Katharina, jak Cie cos niepokoi, to lepiej pojechac na IP 10 razy za duzo, niz 1 raz za malo. Kazdy bol brzucha powinno sie sprawdzac, a jeszcze pisalas ze bol jak na @.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Straw dokladnie bo to ze w srode bylo ok to nie to samo co dzuen dzisiejszy

Jak ja wogole boli a krew[emoji33][emoji33]
Ja bym pojechala skoro bole tym bardziej caly dzien wczoraj ....

A w temacie spowiedzi: nie wiem jak to jest z invitro, ale ja rok temu poczułam silną potrzebę odnowienia mojej praktyki. W Rzymie to poczułam. To miasto jest przesiąknięte taką pozytywną energią chrześcijańską. Poza tym moja córka ma w tym roku komunię więc okazja podwójna.
Po kilku miesiącach uczęszczania na msze, dojrzałam do spowiedzi i komunii.
Niestety, dowiedziałam się że nie mam szans na rozgrzeszenie bo - uwaga - nie mam ślubu.
Drążąc temat: można chlać, bić żonę, kraść i nie wiem co tam jeszcze, ale rozgrzeszenie jest możliwe. W moim przypadku, niestety nie.
Zakończyło się moje nawrócenie. Trudno, oni mają swoje zasady, dla mnie temat zamknięty.
W sumie mogłabym pominąć ten fakt na spowiedzi, ale przecież nie o to chodzi.

reklama
A w temacie spowiedzi: nie wiem jak to jest z invitro, ale ja rok temu poczułam silną potrzebę odnowienia mojej praktyki. W Rzymie to poczułam. To miasto jest przesiąknięte taką pozytywną energią chrześcijańską. Poza tym moja córka ma w tym roku komunię więc okazja podwójna.
Po kilku miesiącach uczęszczania na msze, dojrzałam do spowiedzi i komunii.
Niestety, dowiedziałam się że nie mam szans na rozgrzeszenie bo - uwaga - nie mam ślubu.
Drążąc temat: można chlać, bić żonę, kraść i nie wiem co tam jeszcze, ale rozgrzeszenie jest możliwe. W moim przypadku, niestety nie.
Zakończyło się moje nawrócenie. Trudno, oni mają swoje zasady, dla mnie temat zamknięty.
W sumie mogłabym pominąć ten fakt na spowiedzi, ale przecież nie o to chodzi.

Akurat to zawsze mnie bawilo, dopoki mieszkalam z moim przyszlym mezem bez slubu bylam w oczach kosciola najwiekszym grzesznikiem, w tym dzien przed slubem tez, ale rozgrzeszenie warunkowo dostalam. Dzien po - w dniu slubu - jestem przykladna chrzescijanka i witaj w domu Ojca, bo mam obraczke?!? Smiech na sali.
Co najlepsze - w PL czuja sie bezkarni, tu na widok mlodego czlowieka w kosciele jest szok i otwarcie ramion i ogolnie zupelnie inne podejscie o czym sie przed slubem przekonalam.

Do góry