reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja używam emolium do kąpieli.

O właśnie zapomniałam o octanisept.

Ja podkłady poprodowe miałam ale w szpitalu dawali wiec nic nie zuzylam własnego. Ale to prawda świetnie sprawdzają się na przewijaku.

Podpaski poporodowe w szpitalu dastawalam i tez zuzylam 2op i 2op w domu.

Dziękuję za pomoc :) Podkłady i podpaski mam mieć swoje, przynajmniej tak piszą na stronie. W poniedziałek chcemy tam jechać, więc jeszcze o to zapytam.

reklama
Podpaski poporodowe ja w szpitalu zuzylam 2 paczki i w domu 2

Podklady poporodowe ja mialam 90x60 dwa opakowania ( super sprawdzaja się tez na przewijaku)

Octanisept

Gaziki niejalowe - ja nimi czyszcze buzie w środku

Gaziki jałowe
Waciki leko do pepka

Ja tego uzywalam.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze majty jednorazowe z siateczki[emoji6]
Patyczki do uszu, zeby przemywac octaniseptem zakamarki przy pepuszku[emoji6]

Na poczatek kup gruszke do nosa dla noworodka, tez sie moze przydac a grosze kosztuje.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pytanie z innej beczki. Czy leczenie kanalowe robi sie teraz w znieczuleniu? Robilam 10 lat temu bez i to byl koszmar boje sie ze trzeba będzie dzisiaj powtarzac bo ząb boli . przeraza mnie to bardziej niz cesarka

Dziewczyny pytanie z innej beczki. Czy leczenie kanalowe robi sie teraz w znieczuleniu? Robilam 10 lat temu bez i to byl koszmar boje sie ze trzeba będzie dzisiaj powtarzac bo ząb boli . przeraza mnie to bardziej niz cesarka

Znieczulenie plus trucie zeba. Nic nie boli, tylko musisz isc do dobrego stomatologa, a nie rzeznika[emoji12]

Jeszcze platki kosmetyczne u mnie schodza ale to juz w domu. Polozna zalecala do czyszczenia dupki z przegotowana woda a chusteczki nawilzone tylko na wyjscia z domu.
Ja sie tez przerzucam na waciki i ciepla wode. Lepiej sie dupka domywa i maly ma cieplutka wode a nie te okropne chusteczki ktorych nawet w rece nie mozna zagrzac.

reklama
Do góry