reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja używam emolium do kąpieli.

O właśnie zapomniałam o octanisept.

Ja podkłady poprodowe miałam ale w szpitalu dawali wiec nic nie zuzylam własnego. Ale to prawda świetnie sprawdzają się na przewijaku.

Podpaski poporodowe w szpitalu dastawalam i tez zuzylam 2op i 2op w domu.

Dziękuję za pomoc :) Podkłady i podpaski mam mieć swoje, przynajmniej tak piszą na stronie. W poniedziałek chcemy tam jechać, więc jeszcze o to zapytam.

reklama
Podpaski poporodowe ja w szpitalu zuzylam 2 paczki i w domu 2

Podklady poporodowe ja mialam 90x60 dwa opakowania ( super sprawdzaja się tez na przewijaku)

Octanisept

Gaziki niejalowe - ja nimi czyszcze buzie w środku

Gaziki jałowe
Waciki leko do pepka

Ja tego uzywalam.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze majty jednorazowe z siateczki[emoji6]
Patyczki do uszu, zeby przemywac octaniseptem zakamarki przy pepuszku[emoji6]

Na poczatek kup gruszke do nosa dla noworodka, tez sie moze przydac a grosze kosztuje.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pytanie z innej beczki. Czy leczenie kanalowe robi sie teraz w znieczuleniu? Robilam 10 lat temu bez i to byl koszmar boje sie ze trzeba będzie dzisiaj powtarzac bo ząb boli . przeraza mnie to bardziej niz cesarka

Dziewczyny pytanie z innej beczki. Czy leczenie kanalowe robi sie teraz w znieczuleniu? Robilam 10 lat temu bez i to byl koszmar boje sie ze trzeba będzie dzisiaj powtarzac bo ząb boli . przeraza mnie to bardziej niz cesarka

Znieczulenie plus trucie zeba. Nic nie boli, tylko musisz isc do dobrego stomatologa, a nie rzeznika[emoji12]

Jeszcze platki kosmetyczne u mnie schodza ale to juz w domu. Polozna zalecala do czyszczenia dupki z przegotowana woda a chusteczki nawilzone tylko na wyjscia z domu.
Ja sie tez przerzucam na waciki i ciepla wode. Lepiej sie dupka domywa i maly ma cieplutka wode a nie te okropne chusteczki ktorych nawet w rece nie mozna zagrzac.

reklama
Do góry