reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny uwielbiam Smyka jeszcze bardziej :)
Byłam dziś reklamować body i pajace bo poschodzila z nap farba i troszkę się popruły przy napach i dostałam zwrot od reki :)tak reklamacje uwzględniają jeszcze tylko w h&m :) także można szaleć bez obaw; )

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie do konca juz kocham smyka ;) troche sie ubrania mechaca - roznie bywa niektore sa ok, niektore szybko sie niszcza :)
Zara mnie lepiej zadowala :)

reklama
Dziewczyny ząb mnie boli od wczoraj [emoji20] bylam dzisiaj u dentysty zalozyla lekarstwo ale bez zmian. Chcialabym wziac cos przeciwbolowego alw boje się. Ogólnie zawsze biorę leki w ostateczności a teraz nie chcialabym żeby cos do mleka przeszlo. Pisalyscie ze ibuprofen mozna, na pewno?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za informacje. Tez liczylam ze bedzie z waga. Czyli musze wiecej szykowac mleczka. Moze poczekam do pelnych dwoch tygodni i wtedy pojedziemy sie zwazyc.

Dzieki dziewczyny za informacje. Tez liczylam ze bedzie z waga. Czyli musze wiecej szykowac mleczka. Moze poczekam do pelnych dwoch tygodni i wtedy pojedziemy sie zwazyc.
W smyku są wagi dziecięce takie jak u lekarzy za 200 zł z możliwością zdjęcia tej nakładki dla niemowląt i zrobienia normalnej wagi
Mój syn też nie przybieral na początku i lekarz kazał dokarmiać mm odpowiedni przyrost jest bardzo ważny dla takiego maluszka

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mozna karmic przy poranionych brodawkach. Maly mnie dzis pogryzl. Potem jak sciagalam laktatorem to wpadly mi na koniec z poranionej brodawki 3 kropelki krwi do 100ml mleczka. Mam to wylac??? I czy moge przystawiac malego do piersi? Bo strasznie mi placze i tylko cyc go dzis uspokoil.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mozna karmic przy poranionych brodawkach. Maly mnie dzis pogryzl. Potem jak sciagalam laktatorem to wpadly mi na koniec z poranionej brodawki 3 kropelki krwi do 100ml mleczka. Mam to wylac??? I czy moge przystawiac malego do piersi? Bo strasznie mi placze i tylko cyc go dzis uspokoil.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A ze mną w szpitalu lezala dziewczyna ktorej dziecko poranilo sutki i polozne kazaly jej zrobic przerwe w karmieniu zeby dziecko nie pilo z krwią

reklama
Dziewczyny ząb mnie boli od wczoraj [emoji20] bylam dzisiaj u dentysty zalozyla lekarstwo ale bez zmian. Chcialabym wziac cos przeciwbolowego alw boje się. Ogólnie zawsze biorę leki w ostateczności a teraz nie chcialabym żeby cos do mleka przeszlo. Pisalyscie ze ibuprofen mozna, na pewno?

Można na pewno, w szpitalu dostawałam. Lekarz pozwala, ibuprofen i paracetamol. Ha biorę od kilku dni przeciwzapalnie.

Do góry