Moja już była 6 razy ale mamy kontakt do niej i też zaproponowała że w razie potrzeby mamy dzwonić i że przyjedzieJa jyz nie krwawie.
Nas jeszcze 2 razy ma odwiedzić polozna. W sumie 6 razy ma być u nas.
Dziewczyny które są w ciąż. Wam też przysługuje polozna w czasie ciąży i może do Was do domu przychodzić. Mi moja tak powiedziała i ja teraz żałuję że nie zgłosiłam się w czasie ciąży. Moja polozna tez jest sympatyczna i nawet będzie przychodzić jak będziemy chcieli
reklama
Nie działa tylko z materacem z pianki memory a lateksowy materac jest podobno rewelacyjny, najlepszy materiał dla niemowląt i dzieciJa kiedys czytalam ze lateksowe nie dzialaja z babysense. To bylo w artykule jaki kiedys nam tu wkleila Pisanka.
Na stronie babysense nie ma info ze z lateksowym nie dziala. Wiec juz nie wiem czy dziala czy nie. Ja dla pewnosci kupilam piankowy.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ze spaniem to prawda ja od porodu jeszcze się nie wyspalam alr pod koniec ciazy tez juz o spaniu mozna zapomniec [emoji6]Bo mi kumpele na okolo mowia spi poki mozesz rob to co chcesz poki mozesz bo potem brak czasu .....no a jakos tu tez jestescie ledwo Po porodzie))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak Shrek, spuchniete przez długi czas po ccDziewczyny czy wy miałyscie po cesarce spuchnięte stopy?? czy to sie zawsze zdarza? brałyście heparynę po cc?
Absurd!brak słów poprostuAle taka ilosc przespanych godzin cieszy [emoji4]
My dzisiaj byliśmy u neurologa. Po porodzie małej wyszlo w usg główki wydłużenie komor bocznych rogowych i mamy zrobic ponowne usg zeby zobaczyc czy sie zmienia coś. Ale dzis lekarz tylko ją zbadal a usg 21.02 :/
Kurczę czlowiek boi się dziecko na ręce brać żeby nic nie uszkodzić a lekarz dzisiaj takie cuda z malutką robił. .. Mamy asymetrie bo dzidzia lubi przekrecac glowe glownie na prawą stronę, musimy tego pilnowac. Dostalismy tez skierowanie do poradni rehabilitacyjnej zeby nam pokazali jak pielegnowac dziecko ale... Na ten rok juz nie ma miejsc. .. Wierzyc sie nie chce.
Ja narazie nie szczepie czekamy na wizytę u neurologaJeszcze jedno pytanie do mam: szczepicie na rotawirusy? Ja dostalam recepte bylam zdecydowana szczepic ale ostatnio dowiedzialam sie ze przy karmieniu piersia jest to praktycznie nieskuteczne bo jakis składnik pokarmu niweluje dzialanie szczepionki. Oczywiście moja pediatra nic o tym nie wie, ale ona jest starej daty bardzo i teraz mam dylemat. Szczepienie mamy wyznaczone na 19.01 na wzw i wlasnie rotawirusa mialam podac
Nie jest tania wiec nie wiem co robić [emoji55]
katharina203
Fanka BB :)
Dzieki za odp...a jakiej masz grubosci?Tak,niestety prawda ja kupiłam lateksowy
Dziewczyny, pytanie...
Jak nakarmie malego i wsadze go do fotelika i mu sie uleje to mi sie zakrztusi???
Jutro jade na Slask z malym do lekarza i musze go w drodze nakarmic.
Drugie pytanie. Jak sciagne pokarm, to ile moze stac w tmp. pokojowej i czy moge dac malemu w tmp. pokojowej czy musze podgrzac?
W domu malemu podgrzewam zawsze do ok 37 stopni.
Pytam bo jutro musze zabrac w droge swoje.
Cyc odpada, bo jak on glodny to sie wscieka i mnie gryzie i rekami odpycha bo nie leci mu jak z butli.
Jak nakarmie malego i wsadze go do fotelika i mu sie uleje to mi sie zakrztusi???
Drugie pytanie. Jak sciagne pokarm, to ile moze stac w tmp. pokojowej i czy moge dac malemu w tmp. pokojowej czy musze podgrzac?
Cyc odpada, bo jak on glodny to sie wscieka i mnie gryzie i rekami odpycha bo nie leci mu jak z butli.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Dziewczyny, pytanie...
Nam na szkole rodzenia mowili, ze pokarmu naszego nie wolno podgrzewac. Musi zlapac temp otoczenia (np po wyjeciu z lodowki) samoistnie, wiec godzine czy poltorej moze byc poza lodowka spokojnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom