reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mojemu malemu chyba cos jest[emoji15]
W niedziele zrobil mi zielona kupke. Lekarz mowi zeby poobserwowac bo moze cos zjadlam, no i do dzis byly juz prawie zolte, a ja wrocilam do swojej diety( sucharki, ryz, marchewka gotowana, chleb z kurczakiem, kawa inka, nawet obiadu nie jadlam) No i teraz znow zielona kupa[emoji15] ale teraz taka brzydka zgnila zielona.
Dzis mam lekarza, ale osiwieje do 17.00

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

W niedziele zrobil mi zielona kupke. Lekarz mowi zeby poobserwowac bo moze cos zjadlam, no i do dzis byly juz prawie zolte, a ja wrocilam do swojej diety( sucharki, ryz, marchewka gotowana, chleb z kurczakiem, kawa inka, nawet obiadu nie jadlam) No i teraz znow zielona kupa[emoji15] ale teraz taka brzydka zgnila zielona.

Nie martw się na zapas. Maluchy mają niedojrzały układ pokarmowy jeszcze i stąd różne problemy np kolki i napewno tak jest w tym przypadku .będzie dobrze :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja karmie bebilonem.

Nie masz się czym martwić z ta kupą. Tez się martwilas ze robił co kilka dni zielona. I tez juz mialam wrócić do jedzenia jakie na poczatku jadlam. To jest normalne.

Strawbelka może Ci się przyda ta tabelka

Załączniki

• 20161211_112016.jpeg
    20161211_112016.jpeg
    74,3 KB · Wyświetleń: 88
Czesc Dziewczynki :)

Strawbelko fajnie, ze wrocilas, Tymonek sliczny chlopczyk :) my mamy taki bujak:
Link do: Bright Starts Huśtawka Hybrydowa Biedronka Ingenuity 60198 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Nie chce obrazic posiadaczek Tiny Love, bo sama go ogladalam i czytalam opinie, ale w zasadzie dla mnie to wyglada jak gondola i sie zdecydowalismy na ten co kupilismy. Poza tym ostatnio nasz synek upodobal sobie mate edukacyjna i bujak narazie poszedl w odstawke.

Nika jak Wasza rehabilitacja? Nasz synek tez lekko ma wzmozone napiecie miesniowe. Zapisalismy sie na rehabilitacje na nfz na 24 maja dopiero :/ kpina jakas. Wiec zapisalam nas prywatnie i zacznymy w nast tyg.
Po jakim czasie sa rezultaty? Jak Szymonek znosi cwiczenia? W domu cwiczysz z malym?
Hej, przepraszam że dopiero teraz piszę ale nie miałam kiedy nawet czytać. Ja zrezygnowalam z rehabilitacji. Mały już się obraca na boki i wszystko robi jak powinien a oni mi go tylko stopowali z siadaniem. Już by od listopada siedział a mamy koniec stycznia. Wizyty na NFZ już trwały krócej niż ja go rozebrałam. Może z minutę . Obrócił małego na brzuch i mały się trochę spial i on mi mówi że dalej rehabilitacja a w domu mały się tak nie spina. Wiadomo próbował się bronić bo jakiś obcy facet go dotykał. Ja to uważam że te rehabilitacje to bujda. Wyzysk kasy i wszystkiego. Każde dziecko rozwija się w swoim własnym tempie i trzeba mu na to pozwolić . A wyczytałam i rozmawiałam z innym lekarzem że niepotrzebna rehabilitacja może przynieść więcej szkody niż pożytku. Także nie chodzimy i mamy się świetnie. :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry