reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mojemu malemu chyba cos jest[emoji15]
W niedziele zrobil mi zielona kupke. Lekarz mowi zeby poobserwowac bo moze cos zjadlam, no i do dzis byly juz prawie zolte, a ja wrocilam do swojej diety( sucharki, ryz, marchewka gotowana, chleb z kurczakiem, kawa inka, nawet obiadu nie jadlam) No i teraz znow zielona kupa[emoji15] ale teraz taka brzydka zgnila zielona.
Dzis mam lekarza, ale osiwieje do 17.00

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

W niedziele zrobil mi zielona kupke. Lekarz mowi zeby poobserwowac bo moze cos zjadlam, no i do dzis byly juz prawie zolte, a ja wrocilam do swojej diety( sucharki, ryz, marchewka gotowana, chleb z kurczakiem, kawa inka, nawet obiadu nie jadlam) No i teraz znow zielona kupa[emoji15] ale teraz taka brzydka zgnila zielona.

Nie martw się na zapas. Maluchy mają niedojrzały układ pokarmowy jeszcze i stąd różne problemy np kolki i napewno tak jest w tym przypadku .będzie dobrze :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja karmie bebilonem.

Nie masz się czym martwić z ta kupą. Tez się martwilas ze robił co kilka dni zielona. I tez juz mialam wrócić do jedzenia jakie na poczatku jadlam. To jest normalne.

Strawbelka może Ci się przyda ta tabelka

Załączniki

• 20161211_112016.jpeg
    20161211_112016.jpeg
    74,3 KB · Wyświetleń: 85
Czesc Dziewczynki :)

Strawbelko fajnie, ze wrocilas, Tymonek sliczny chlopczyk :) my mamy taki bujak:
Link do: Bright Starts Huśtawka Hybrydowa Biedronka Ingenuity 60198 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Nie chce obrazic posiadaczek Tiny Love, bo sama go ogladalam i czytalam opinie, ale w zasadzie dla mnie to wyglada jak gondola i sie zdecydowalismy na ten co kupilismy. Poza tym ostatnio nasz synek upodobal sobie mate edukacyjna i bujak narazie poszedl w odstawke.

Nika jak Wasza rehabilitacja? Nasz synek tez lekko ma wzmozone napiecie miesniowe. Zapisalismy sie na rehabilitacje na nfz na 24 maja dopiero :/ kpina jakas. Wiec zapisalam nas prywatnie i zacznymy w nast tyg.
Po jakim czasie sa rezultaty? Jak Szymonek znosi cwiczenia? W domu cwiczysz z malym?
Hej, przepraszam że dopiero teraz piszę ale nie miałam kiedy nawet czytać. Ja zrezygnowalam z rehabilitacji. Mały już się obraca na boki i wszystko robi jak powinien a oni mi go tylko stopowali z siadaniem. Już by od listopada siedział a mamy koniec stycznia. Wizyty na NFZ już trwały krócej niż ja go rozebrałam. Może z minutę . Obrócił małego na brzuch i mały się trochę spial i on mi mówi że dalej rehabilitacja a w domu mały się tak nie spina. Wiadomo próbował się bronić bo jakiś obcy facet go dotykał. Ja to uważam że te rehabilitacje to bujda. Wyzysk kasy i wszystkiego. Każde dziecko rozwija się w swoim własnym tempie i trzeba mu na to pozwolić . A wyczytałam i rozmawiałam z innym lekarzem że niepotrzebna rehabilitacja może przynieść więcej szkody niż pożytku. Także nie chodzimy i mamy się świetnie. :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry