reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A sobie tak mysle mamusie czy wam sie nudzi? Widze was niektore czesto tu na forum ...;)
Czyli to nie jest tak ze brak czasu na wszustko [emoji13][emoji13]? Wystarczy chyba dobrze Sue zorganixowac czy zalezy tez od bobaska jaki jest .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Flandi trzymam kciuki :) Tez bym już chciała moich chłopaków mieć :) ale jeszcze trochę i juz będą czas mi szybko leci półtora miesiąca i będą ze mną moje rozbojniki :)

Nie to mój na szczęście jak wstanie na jedzenie to tylko z 2 razy zapłacze i wtedy idziemy do jego pokoju i go bierzemy. Je z piersi z 40min i zasypia, ale jeszcze 60ml z butli dostaje i tak zasypia jak skończy jeść. Chociaż przy jedzeniu ma zamknięte oczy.
Mój może raz dziennie się uleje, więc nie ma jakiegoś problemu.
Moja chyba po prostu się przejada a później z teho wszystkiego zwraca i...wraca do jedzenia [emoji6] pierwsza proba podania zageszczacza srednio zwrocila i tak w trakcie jedzenia. Moze dlatego ze karmie na leżąco. No nic będziemy próbować dalej[emoji4]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

A sobie tak mysle mamusie czy wam sie nudzi? Widze was niektore czesto tu na forum ...;)
Czyli to nie jest tak ze brak czasu na wszustko [emoji13][emoji13]? Wystarczy chyba dobrze Sue zorganixowac czy zalezy tez od bobaska jaki jest .....

To już taki nawyk, to forum [emoji4] ja najczęściej wchodze jak mała je wtedy mam chwilę bo jak śpi to wtedy biegam jak furiat zeby zrobić jak najwiecej no i chociaz trochę zjesc bo z tym najgorzej

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja siedze zazwyczaj jak sciagam pokarm,albo jak maly spi a wszystko mam zrobione[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo mi kumpele na okolo mowia spi poki mozesz rob to co chcesz poki mozesz bo potem brak czasu .....no a jakos tu tez jestescie ledwo Po porodzie;)))

Duzo zalezy od dziecka i od zorganizowania[emoji6]
A teraz maly mi lezy na lozku bo nie chce spac tylko ogladac swiat, wiec musze go pilnowac i tym samym siedze na forum bo go samego nie zostawie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry