reklama
lile
Fanka BB :)
Lile Ale ten uzywam ,pisze ze najlepszy na rynku a kumpela Z pracy uzywala go przy 3 ciazach i nie ma rozstepow nic ...
Choc w sumie to czytalam ze rostepy to zelezy jaka mamy skore,czy elastyczna lub nie a wy mamusie ,macie rozstepy?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym zmienila :-). To wcale nie jest jakis mercedes.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Moze zrobie przerwe i nic nie uzyje to chyva nsjlepszy sposob ,choc ta skora fajna miekka Po olejku tylko ze swedzi nie powiem ze co wieczor jednak czesto,czytalam ze to powod rozciagania Sie jej ....
Flandi skoro JuZ dzis szpital trzymam i Z myslami z wami jestem !!!!
Ja smarowalam balsem babydream z rossmana ale to jak mi sie przypomniało. Nie mam zadnego rozstepu. Ale po ciąży jak zrobil sie nawal pokarmu to na piersi w jeden fzien zrobily mi sie trzy rozstepy. Chociaż nie wiem jak to sie stalo bo teraz ich nie widze [emoji4]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
ema51
Duzo pozytywnych opinii ma wlasnie olejek babydream z rossmana. No i balsam Palmers.Moze zrobie przerwe i nic nie uzyje to chyva nsjlepszy sposob ,choc ta skora fajna miekka Po olejku tylko ze swedzi nie powiem ze co wieczor jednak czesto,czytalam ze to powod rozciagania Sie jej ....
Mi nie po drodze bylo do rossmana wiec wlasnie palmersa zakupilam w koncu w zeszlym tygodniu.
Tez mnie momentami brzuch swedzi ale to przed posmarowaniem zawsze... Po wlasnie juz nie...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Jak swedzi to moze trzeba czesciej smarowac...mnie tez swedzialo wiele razy a smarowalam raz oliwka raz balsamem.
lile
Ja zmienilam zel pod prysznic na olejek myjacy isany z rossmana, smaruje 1-2 razy dziennie palmersem, maslem shea, olejem kokosowym, olejkiem palmersa. Nie swedzi juz.
kasia_basia
Dziewczynki, z cyklu dobre rady: ubierajcie ciepło piersi jak wychodzicie, żeby nie przeziębić. Do karmiących[emoji4]
Takie przeziębienie a potem zapalenie to niezła kiszka. Ja chyba zdusiłam w zarodku, ale wczoraj ledwo żyłam.
Takie przeziębienie a potem zapalenie to niezła kiszka. Ja chyba zdusiłam w zarodku, ale wczoraj ledwo żyłam.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kupilam bo byla offerta cocoa palmers maslo kokosowe ,), zobaczymy
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Tzn maslo kokosowe palmers w olejku
Cos takiego ma mi przyjsc
Tutaj nie mam rosmanna duzo rzeczy kupuje przez net