reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tzn maslo kokosowe palmers w olejku
Cos takiego ma mi przyjsc
Tutaj nie mam rosmanna ;)duzo rzeczy kupuje przez net
81be1dfc3167f6bbf8dcc79a89d1e52e.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Calkiem przyjemne, tylko zostawia taki tlusty film.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fiolek super ze juz do domku wychodzicie :)
Jedna dzieczyna z którą leżałam w klapka wyszla bo nie mogła butów założyć :D

A mój synek dziś przespal 5h :D dzięki temu i ja się wyspalam :)
Ale taka ilosc przespanych godzin cieszy [emoji4]

My dzisiaj byliśmy u neurologa. Po porodzie małej wyszlo w usg główki wydłużenie komor bocznych rogowych i mamy zrobic ponowne usg zeby zobaczyc czy sie zmienia coś. Ale dzis lekarz tylko ją zbadal a usg 21.02 :/
Kurczę czlowiek boi się dziecko na ręce brać żeby nic nie uszkodzić a lekarz dzisiaj takie cuda z malutką robił. .. Mamy asymetrie bo dzidzia lubi przekrecac glowe glownie na prawą stronę, musimy tego pilnowac. Dostalismy tez skierowanie do poradni rehabilitacyjnej zeby nam pokazali jak pielegnowac dziecko ale... Na ten rok juz nie ma miejsc. .. Wierzyc sie nie chce.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny mam w domu małego ssaka terroryste. Po przebudzeniu zmieniam jej pieluche bo po jedzeniu konczy sie to wręcz wymiotami ale za to przed jedzeniem mała jest tak niecierpliwa ze wydziera sie na caly blok. Ona nie krzyczy tylko wrzeszczy i jedyne co ją uspokoi to cycek. Pediatra zalecila zageszczacz pokarmu podawac zeby tak nie ulewala , dzisiaj pierwsze podejscie robie do tego . szczerze mowiac boje sie trochę bo to papka jest którą mam podac łyżeczką. Nawet dzwoniłam na infolinie bebilonu kobieta uspokoila mnie ze to zupelnie bezpieczne u tak malego dziecka ale wiadomo nowe to sie boję. .

reklama
Jeszcze jedno pytanie do mam: szczepicie na rotawirusy? Ja dostalam recepte bylam zdecydowana szczepic ale ostatnio dowiedzialam sie ze przy karmieniu piersia jest to praktycznie nieskuteczne bo jakis składnik pokarmu niweluje dzialanie szczepionki. Oczywiście moja pediatra nic o tym nie wie, ale ona jest starej daty bardzo i teraz mam dylemat. Szczepienie mamy wyznaczone na 19.01 na wzw i wlasnie rotawirusa mialam podac
Nie jest tania wiec nie wiem co robić [emoji55]

Do góry