reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Z tymi sn i cc jest tak ze czasem jak sie juz rodzi sn to nie mozna zrobic cc.
Dziewczyny z ktorymi lezalam w szpitalu przy sn blagaly o cc ale lekarz powiedzial ze na cc juz za pozno. Chyba chodzi o to ze dziecko weszli juz w kanal rodny, nie wiem...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm
No nic probuje
Bolu zwiazanego z zajsciem w ciaze nic nie przewyzszy a bol porodowy kiedys o tym marzylam ogladajac filmy wiec skoro bede miec okazje w kwietniu to jestem za ;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane Ciezarowki. Jakby ktoras swedziala skora to poczytajcie o tej cholernej cholestazie. Mnie swedzialo dziwnie bo nie tak jak jest przy tym cholerstwie wnetrze dloni i stop tylko kostki u nog i np pachy. I to mnie zmylilo i przeciaglo sprawe.

Dziękuje za pamięć :) w poniedziałek wyszłam ze szpitala, bo wszystko się unormowało skurcze przeszły, było trochę tachykardii u małej, ale powiedzieli, ze jest ok. Dostałam sterydy na płucka i było ok. Miałam zgłosić się do lekarza prowadzącego po 7 dniach, a ze planowa wizyta wypadała mi po 10 dniach to napisałam do lekarza co i jak, ze skurcze, sterydy, wyciszyło sie, ale była tachykardia do 204. Kazał mi przyjść w czwartek czyli po 3 dniach od wypisu na samo ktg. wiec poszłam, a tam tachykardia i skacząca oscylacja- skierowanie do szpitala najlepiej z dobrym oddziałem neoantologicznym, gdyby coś się działo. Pojechałam wiec z tym skierowaniem do Gdańska na Zaspę, tam zapis ok. Czekałam na IP 5 godzin tylko po to, żeby gin wykonał mi bardzo bolesne badanie "ręczne" i żeby usłyszeć, ze bardzo chętnie by mnie przyjęli, ale nie maja łóżek [emoji36] wróciłam wiec do mojego miasta. Tam na ktg serduszko ok, za to skurcze 140. Wiec od czwartku znowu jestem ze skurczami. Na ktg wychodzi tachykardia, ale mówią, ze jest ok [emoji848] ze niby się denerwuje i stad puls dziecka 208 [emoji36]. Generalnie tak wychodzi na co drugim zapisie. Dostaje hydroksyzynę, żeby mała uspokoić, ale chyba niewiele to daje skoro takie zapisy się powtarzają. Na skurcze dostałam pompę z fenoterolem, ale złe działał na mała, prawdopodobnie tez podnosil jej tachykardie i po 12 mi ja wyłączyli. Skurcze się wyciszyły, ale później znowu wróciły i dostałam zastrzyk w tyłek, ale z czym to nie wiem :( wiec tak to wyglada u nas.

U mnie tylko brzuch swedzi szczegolnie jak posmaruje olejkiem Ale to chyva normalne.....?skora Sue rozciaga ,piersi przestaly swedzec

To normalne.. ale jak swedzi po olejku to moze mzien kosmetyk? Z tym sn to w 100% rozumiem ze chcesz w ten sposob, szczegolnie ze myslisz o drugim dziecku a po cc trzeba jednak sporo odczekac.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Lile Ale ten uzywam ,pisze ze najlepszy na rynku a kumpela Z pracy uzywala go przy 3 ciazach i nie ma rozstepow nic ...
Choc w sumie to czytalam ze rostepy to zelezy jaka mamy skore,czy elastyczna lub nie a wy mamusie ,macie rozstepy?
0816aaf97387d67f6d6e09134ed6a0f8.jpg

reklama
Kochane jutro dla mnie już szpital, więc nie pociągnę dalej kalendarza. Niestety nikt się nie zgłosił, więc jeśli jakoś sama z siebie któraś z Was nie przejmie, to szkoda :( Ja już nie dam rady w każdym razie.
==============

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!

MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista
Witamy nowe mamusie i czekamy na kolejne :)

Fiołek81 witamy na świecie :)
Mavi wciąż trzymamy kciuki!!!

Agatek28 ma na sprzedaż ciuszki w rozmiarze 50 :)
Zestaw zawiera:
kombinezon (smyk) - szary, cieplutki, puchaty, milusi w dotyku, body na krótki rękaw (f&f) 6 szt., body na długi rękaw (smyk) 5 szt., czapeczki (h&m) 2 szt., body kopertowe na długi rękaw (h&m) 4 szt., półśpiochy (tzw spodenki - h&m) 3 szt., pajace długi rękaw (f&f) 5 szt.

STYCZEŃ

16: Flandi - melduje się w szpitalu
16: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
19: natula - wizyta u diabetologa
29: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

LUTY

01: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
01: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06: ema51 - usg
17: Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

MARZEC

02: cytrynkaxxxx84 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

15.02.2017 - Flandi: Lena & Leon
22.02.2017 - Mavi: Zoja
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś
21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana

28.03.2017 - natula: Natalia
05.04.2017 - husann: Jakub
06.04.2016 - rybka14: Wojtuś & Piotruś cc

14.04.2017 - Peugeotka36: dziewczynka
18.04.2017 - Atena33: chłopiec
21.04.2017 - Lile: Łucja & Łukasz