reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mamy może doradzicie mi ;) czy do spania dla maluszka kupowalyscie np. kocyk minky z płaską poduszka czy normalna pościel? ;) :)

reklama
Mamy może doradzicie mi ;) czy do spania dla maluszka kupowalyscie np. kocyk minky z płaską poduszka czy normalna pościel? ;) :)
Ja kupilam sam kocyk minky. Do tego rozek i w rozku spi maly.
W sumie kocyka nie uzywam do spania bo boje sie ze maly zaciagnie go na buzie. Jak dla mnie rozek jest super jesli chodzi o bezpieczenstwo[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mały od poczatku śpi pod kciukiem i ma płaska poduszke. Mam rozek ale ani razu jeszcze w nim nie spał bo nie lubi być skrepowany :p

Karmie właśnie i nie wierzę ciągle. Mała zasnela wczoraj o 21, mala pobudka po godzinie na smyranko i wstała dopiero o ... 3! Spala 6 godzin [emoji33] cudownie

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj w nocy pieknie spi, ale kazali mi go budzic co 3 godz. na karmienie. Jakbym nie budzila to by spal w nocy po 5 godzin. W dzien budzi sie co 3 godz, albo co dwie i domaga sie mleczka.

Moj w nocy pieknie spi, ale kazali mi go budzic co 3 godz. na karmienie. Jakbym nie budzila to by spal w nocy po 5 godzin. W dzien budzi sie co 3 godz, albo co dwie i domaga sie mleczka.

A nam mowili, zeby budzic max przez pierwsze 2tygodnie, bo wtedy jeszcze moze spadac poziom glukozy. Potem jesli spi, nie budzic, bo zaburza sie rytm dziecka... Jesli moja bedzie spac (oby), to budzic nie bede [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A nam mowili, zeby budzic max przez pierwsze 2tygodnie, bo wtedy jeszcze moze spadac poziom glukozy. Potem jesli spi, nie budzic, bo zaburza sie rytm dziecka... Jesli moja bedzie spac (oby), to budzic nie bede [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze wiedziec. Czyli co nie budzic? Bo na wypisie ze szpitala mam napisane ze karmic minimum 8 razy dziennie co 3 godziny, lub czesciej na zadanie.

To moj pierwszy maluch, wiec nie wiem jak powinno byc.

reklama
Wody odeszly. A raczej chluply. Wsadzili cewnik, doszlam do sali i nie zdazylam zadzwonic do meza. 4 pary majtek zmoczylam nim zdolalam sie ogarnac bo ciagle buchalo:oo:a teraz ktg i mam lezec 6 godzin z cewnikiem bo szyjka nie gotowa. Skurczy brak. Polozna mowi ze dzis bedzie final.

Do góry