cytrynkaxxxx84
Zaangażowana w BB
Dziękuję za gratulacje i wszystkiego najlepszego dla dzidzi i ich mamusiek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie już znam płeć . Napewno będzie to chłopczyk. Wszystko pokazał pięknie na ekranie (fujarka + zalążki jaderek) i mam nawet zdjęcie ,, dowód dla tatusia gdyż nie było go na badaniu może zależy to od dr i sprzętu jaki posiada do badania
Po 30 tc już nie wychodzą najładniejsze zdjęcia, do 30 wychodzą super :-) potem już są dużo mniej wyraźne bo dzidziuś wtulony jest w brzuszek, za mało ma miejsca. Wiem bo z racji pobytu w szpitalu robiłam późno trzecie prenatalne i zdjęcia wyszły dużo gorsze niż podczas drugich co potwierdziła pani dr. Najlepsze ok 28 tc bo dzidziuś już w pełni wykształcony a jeszcze ma sporo miejsca :-)Chyba sprzet ok bo zribil JuZ foto 3D w 22 tyg s najlepsze wychodza Po 30 tyg,sadze ze Sue wiercila usg nawet dopochwowe mi robili bo nue tak lozysko mam ,powiedzial dziewczynka Ale na bank powie w 30 tyg aby miec pewnosc ,no nic musze ufac lekarzom bo komu ....
Wiec gratulacje jeszcze raz chlopczyka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny moje wnioski po powrocie do domu z noworodkiem... Kosz Mojżesza na płozach to niezbędny element wyprawki :-) nie wyobrażam sobie by go nie mieć, młody uwielbia w nim spać, a jak nie śpi tylko marudzi włączam szumisia i lekko bujam kosz i w kilka minut zasypia :-) jeśli któraś się jeszcze zastanawia -kupować !
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie kącik w sypialni rodziców, nie wyobrażam sobie nocy bez małego obok, chyba bym nie spała tylko co chwilę zagladala do jego pokojuAhhh no niewiem bo to pierwsza ciaza upragniona
Ktos kiedys tutaj pisal ze najlepsze 3 d pozniej robic niz 22 Tydz .....wiec ce sadzilam czym pozniej tym lepiej
A co do plci usg to chyva tutaj wszyscy lekarze nie chca mowic ze pewnosc na bank bo kolezanka miala corke cale 9 mscy a uridzila syna), byla w szoku ,wiec ja tez pod tym kontem usg plci to chyva poki nie urodze to pokoiku nie robie
A wlasnie mamusie ci wy na ten temat sadzucie? Lepszy swoj pokoik od samego poczatku czy te pierwsze msce lepszy jest kacik w sypialni dla malenstwa!??
Ja też mam schody Kosz jest lekki także można nosić nawet po schodachCyt Nicole Sochacki-Wojcicka - '. Kiedy zrobić USG 3D/4D? Można zrobić w każdym okresie ciąży-ale najładniejsze zdjęcia będą ok 26-32 tygodnia ciąży. USG 3D nie jest badaniem koniecznym i tak jak wiele razy już pisałam jest to badanie „dla rodziców” a nie „dla lekarza”'.
Co do kacika - na poczatku lozeczko obok/dostawne.
Tequila - jakbym nie miala schodow [emoji23].. chyba ze bede zsuwac na plozach po schodach [emoji12]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Miś szumiś to nr 1Moje dwie przyajciolki - swieze mamy maja bardzo podobne zdanie. Zamiast kosza maja bujak tiny love 3w1 - zachwycone sa wiec tez sie juz zaopatrzylam I mis szumis tez skradl ich serca, bo dzieci przepadaja wiec to kolejna rzecz na mojej liscie [emoji16]
Ja plec poznalam w 16tygodniu, a usg z bajerami bedzie w 29tygodniu, specjalnie bo slyszlalam, ze tak jak pisze Lile - wtedy najlepiej.
A co do pokoiku to ja urzadzam powoli malej swoj, ale na poczatku lozeczko bedzie w sypialni.