kasia_basia
Fanka BB :)
Dzięki, akurat kupiłam ostatnio. Mam go tak po prostu zjeść? Nafaszeruję też męża
Plasterek pod język i wysysasz soki. Jak cukierka. Resztę wyrzucałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, akurat kupiłam ostatnio. Mam go tak po prostu zjeść? Nafaszeruję też męża
Witam. Wróciłam już do domku i mogę odpocząć. Dzis na USG wszystko wyszło dobrze. Dr sprawdził wszystko jak na polowkowym, bo mówi że to juz 18tc i udało się zobaczyć wszystko. Na 100% chłopak. Serduszko bez problemow, wszystkie narządy na miejscu, przepływy prawidłowe, rozszczepienie podniebienia nie ma, no i przypuszczalnie będzie ważył 3800. Bardzo ruchliwy był i ciężko było mu zrobić zdjęcie buzki, udało się z profila złapać, przez chwilę nawet czkawkę miał. Rączki cały czas sie ruszały i do buzki pchał. Cudny widok. Następna wizytę mam na 2.03.2017 to będzie około 30 tc.
Gratuluję syna :-)Witam. Wróciłam już do domku i mogę odpocząć. Dzis na USG wszystko wyszło dobrze. Dr sprawdził wszystko jak na polowkowym, bo mówi że to juz 18tc i udało się zobaczyć wszystko. Na 100% chłopak. Serduszko bez problemow, wszystkie narządy na miejscu, przepływy prawidłowe, rozszczepienie podniebienia nie ma, no i przypuszczalnie będzie ważył 3800. Bardzo ruchliwy był i ciężko było mu zrobić zdjęcie buzki, udało się z profila złapać, przez chwilę nawet czkawkę miał. Rączki cały czas sie ruszały i do buzki pchał. Cudny widok. Następna wizytę mam na 2.03.2017 to będzie około 30 tc.
Ja wiedziałam już w 12 tc że będzie chłopczyk :-)Gratulacje chlopczyka a to JuZ tak w 18 tc na bank wiesz ze bedzue chlopak.... ja zrobilam usg w 22 tyg polowkowe Ale pytalam czy na bank corka to powiedzial lepiej poczekac na nastepne usg....wiec czekam na 17/2 Ale w styczniu ide jeszcze tez do prywaciaka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje chlopczyka a to JuZ tak w 18 tc na bank wiesz ze bedzue chlopak.... ja zrobilam usg w 22 tyg polowkowe Ale pytalam czy na bank corka to powiedzial lepiej poczekac na nastepne usg....wiec czekam na 17/2 Ale w styczniu ide jeszcze tez do prywaciaka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom