reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ja troche z innej beczki.
Czy to prawda ze w ciazy nie mozna isc na pogrzeb czy to zabobon. Wlasnie sie dowiedzialam ze moja dawniejsza przyjaciolka zmarla mloda dziewczyna 31 lat. Troche sie boje isc bo juz dxis z nerwow boli brzuch mnie caly dzien
Ja bylam na pogrzebie tesciowej dzien po pozytywnej becie. Staralam sie tylko panowac ile to mozliwe nad emocjami. Nie wyobrazalam sobie nie pozegnac sie.

reklama
Czy to prawda ze w ciazy nie mozna isc na pogrzeb czy to zabobon. Wlasnie sie dowiedzialam ze moja dawniejsza przyjaciolka zmarla mloda dziewczyna 31 lat. Troche sie boje isc bo juz dxis z nerwow boli brzuch mnie caly dzien
Chodzi tutaj jedynie o to że jeśli umarł ktoś bliski to stres związany z potrzebem niepotrzebnie odczuje dziecko ale przez sam fakt tego że pójdziesz to nie stanie się nic złego, to głupie zabobony :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie, to zabobony. Jesli bedziesz sie czula na silach to idz. Jesli juz teraz tak to przezywasz to moze odpusc. Nic na sile.

Dokladnie, to zabobony. Jesli bedziesz sie czula na silach to idz. Jesli juz teraz tak to przezywasz to moze odpusc. Nic na sile.
Wlasnie o to chodzi ze caly dzien i nawet teraz becze i nie moge sie uspokoic ztych nerwow boli mnie brzuch. Mysle ze nie dam rady. A najbardziej to mi zal jej synka.

Tez tak mysle ze to zabobon. Ale jeszcze zobacze jak bede sie czula w poniedzialek bo do kaplicy napewno nie pojde bo nie dam rady.

Wlasnie o to chodzi ze caly dzien i nawet teraz becze i nie moge sie uspokoic ztych nerwow boli mnie brzuch. Mysle ze nie dam rady. A najbardziej to mi zal jej synka.

To straszna tragedia w mojej okolicy tez bylo miejsce wypadek i zginal ojciec pozistawiajsc zone w ciazy I dwojke synow;((
Ale jesli masz Sue tak stresiwac nie idz ,JuZ teraz lepiej przytul sie do meza I pomysl ze tak miala byc....ja nie mam ridzucow tez I tez mi przykro jednak co my na to mozemy poradzic....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To straszna tragedia w mojej okolicy tez bylo miejsce wypadek i zginal ojciec pozistawiajsc zone w ciazy I dwojke synow;((
Ale jesli masz Sue tak stresiwac nie idz ,JuZ teraz lepiej przytul sie do meza I pomysl ze tak miala byc....ja nie mam ridzucow tez I tez mi przykro jednak co my na to mozemy poradzic....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie dzis moj M jest na sluzbie i wroci jutro rano. A ja w domu sama + kot.

reklama
Nie wiem...mi umarł dziadek ...nie wyobrażałam sobie nie iść ...byłam. ..w kaplicy tez byłam pożegnałam się z nim normalnie. potrzebowałam i ne żałuję. stres robi swoje napewno liczę na to ze będzie dobrze. na pogrzebie płakałam bardzo. w domu też płakałam aż się zanosi łam od płaczu wiec to nie miało znaczenia bo gdzie bym nie była bym płakała. ale u mnie trochę inna sytuacja bo ktoś bliski. do dalszej ciotki w 3 mc nie poszlam

Do góry