butterfly1331
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pod koniec zobaczysz jak się wlecze będziesz błagała żeby było już poJa również spróbuję naturalnie narazie lekarza nie widzi wskazań do cc. Chodź decyzję podjęłam niedawno bo wcześniej rękami i nogami się zapierlam ze nie ma takiej opcji. . Ale czas pokaże ...chodź on leci coraz szybciej
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale slodkie...ja jak bylam w ciuchach to tez mialam ochote na zakupy...spodobal mi sie kombinezonik dziewczecy bialy w roze no ale ja kurde jeszcze nie znam plci i nawet nie wiem na co patrzec ciekawe czy moje dziecko polaze teraz co ma miedzy nozkamiTo moje zdobycze
Ja na wszelki wypadek kupuję neutralne kolory, gdyby się okazało, że te 70% jednak się nie potwierdząAle slodkie...ja jak bylam w ciuchach to tez mialam ochote na zakupy...spodobal mi sie kombinezonik dziewczecy bialy w roze no ale ja kurde jeszcze nie znam plci i nawet nie wiem na co patrzec ciekawe czy moje dziecko polaze teraz co ma miedzy nozkami
Myslalam ze taki sytuacje sie nie zdazaja. Moja sasiadka z rodzinnego miasta cala ciaze nosila chlopca a urodzila sie córeczka. Nie wiem jak to mozliwe...Ja na wszelki wypadek kupuję neutralne kolory, gdyby się okazało, że te 70% jednak się nie potwierdzą
Też znam taki przypadek - miała być dziewczynka, urodził się chłopiec. Pewnie kwestia sprzętu, oka lekarza i ułożenia dziecka. Mój żartowniś obrócił się ostatnio pupą i dalej płeć ostatecznie nie potwierdzona. Zobaczymy za tydzień, mąż nad nim codziennie pracuje, żeby teraz pokazał, co ma między nogamiMyslalam ze taki sytuacje sie nie zdazaja. Moja sasiadka z rodzinnego miasta cala ciaze nosila chlopca a urodzila sie córeczka. Nie wiem jak to mozliwe...
Możliwe. U mnie kuzynka do dnia porodu była pewna że dziewczynka. A urodziła chłopcaMyslalam ze taki sytuacje sie nie zdazaja. Moja sasiadka z rodzinnego miasta cala ciaze nosila chlopca a urodzila sie córeczka. Nie wiem jak to mozliwe...