reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja slucham tez lekarza powiedzial ze jesli przy bolu nie ma wiekszych (wiecej niz litr)wodnistych uplawow lub czerw krwi to nie nslezy Sue martwic
A prawda kazda kobieta jest inna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zreszta nikt tutaj nie martwie Sue uplawami tylko bolem wiec jestem w 21tygv ciazy I zsrowno wczesniej jak i teraz mam bole dolu brzucha i zyjemy ,9/12 usg o plci ;))
Nie stresujcie Sue bolami!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja również spróbuję naturalnie narazie lekarza nie widzi wskazań do cc. Chodź decyzję podjęłam niedawno bo wcześniej rękami i nogami się zapierlam ze nie ma takiej opcji. . Ale czas pokaże ...chodź on leci coraz szybciej

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Motylku ja tak mam. Dosyc ze ostatnio pisalas o sluzie to i ja teraz mam jakies dziwne uplawy...biale raz rzadsze raz galaretka...juz o ta pochwe to soboe mysle ze sie spytam na wizycie ale widze ze to nie tylko ja. Wczoraj caly dzien mnie klulo...
A ja bym na wszelki wypadek zrobiła wymaz z pochwy. Też tak miałam i myślałam, że to normalnie po luteinie, a okazało się, że miałam drożdżaki i dali mi maść na nie.

Motylku ja tak mam. Dosyc ze ostatnio pisalas o sluzie to i ja teraz mam jakies dziwne uplawy...biale raz rzadsze raz galaretka...juz o ta pochwe to soboe mysle ze sie spytam na wizycie ale widze ze to nie tylko ja. Wczoraj caly dzien mnie klulo...
Ufff, o ile początek miałyśmy kompletnie różny, to teraz chyba dolega nam to samo. Zapytaj lekarza i daj proszę znać, ale wszędzie czytam, że to normalne. Ja generalnie jestem szczupła, wywaliło mi brzuszek, ale jeszcze nic nie przytyłam (właściwie jeszcze nie osiągnęłam wagi sprzed punkcji) i może ta rozciągająca macica faktycznie tak mi się daje teraz we znaki.
Z newsów - odebrałam paczkę że smyka, zaraz się pochwalę :)

Co do porodu - kiedyś byłam tylko za cesarką. Dziś - jak mi każą, tak urodzę :) Tzn. jeśli lekarz będzie za siłami natury,to ok, ale ze znieczuleniem. Jeśli za cesarką, to też nie będę oponować.

Ufff, o ile początek miałyśmy kompletnie różny, to teraz chyba dolega nam to samo. Zapytaj lekarza i daj proszę znać, ale wszędzie czytam, że to normalne. Ja generalnie jestem szczupła, wywaliło mi brzuszek, ale jeszcze nic nie przytyłam (właściwie jeszcze nie osiągnęłam wagi sprzed punkcji) i może ta rozciągająca macica faktycznie tak mi się daje teraz we znaki.
Z newsów - odebrałam paczkę że smyka, zaraz się pochwalę :)
Ok zapytam sie i napisze ci oczywiscie czy to normalne. Na drozdzaki to by byla taka serowata raczej wydzielina i sie za bardzo nie martwie ale pogadam z gin i o tych uplawach i o kluciu. Choc napewno powie mi to co lile.

reklama
Do góry