Bede plakac razem z tobą moj m mowi mi ostatnio, ze jak sobie tylko pomyśli o tym, ze za chwile czeka nas takie wydarzenie to w pracy mu się plakac chce i musi od razu zmieniać rozmyślania i ze będzie bardzo płakał przy porodzieJa się cieszę że lezymy zima dni są krótkie i jakoś to mija...jak leżałam w maju to była masakra...ale przesadzają z tymi budzeniami . ..o 21 serduszka o 23.30 serduszka o 4 ktg o 5 cisnienie o 6 leki o 7 serduszka o 8 śniadanie i tyle sobie można pospac a dodam że idę spać pp północy wcześniej nie usne ...dziewczyny mija tydzień odkąd jestem w.szpitalu...jakoś zlecialo oby kolejny tak minął. mam 11 dni do cc...ale będę panikować w następny weekend. aż nie mogę się doczekać. będę wam płakać i plakac
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ciekawe jak mój...ty masz też cc z mezem ?Bede plakac razem z tobą moj m mowi mi ostatnio, ze jak sobie tylko pomyśli o tym, ze za chwile czeka nas takie wydarzenie to w pracy mu się plakac chce i musi od razu zmieniać rozmyślania i ze będzie bardzo płakał przy porodzie
Na sali nie będzie mogl być, zresztą tam to chyba by umarł, jak on przy pobraniu krwi leży, dla niego poród oznacza bycie na sali obok i czekanie na małąCiekawe jak mój...ty masz też cc z mezem ?
butterfly1331
Moderator
Ale to zleciało- pamiętam, jak czekałyście na bety, a za chwilę Wasze maluchy się urodzą
Co do płaczu - chyba hormony mi szaleją, bo zaczęłam płakać na reklamach, filmach albo w innych kuriozalnych sytuacjach...
Mam do Was jeszcze pytanie - od wczoraj kilka razy coś mnie kłuło jakby w pochwie, czasem w pachwinie. Czytam, że to od rozciągania więzadeł. Czy któraś z Was też tak miała? Powinnam się martwić?
Co do płaczu - chyba hormony mi szaleją, bo zaczęłam płakać na reklamach, filmach albo w innych kuriozalnych sytuacjach...
Mam do Was jeszcze pytanie - od wczoraj kilka razy coś mnie kłuło jakby w pochwie, czasem w pachwinie. Czytam, że to od rozciągania więzadeł. Czy któraś z Was też tak miała? Powinnam się martwić?
pisanka89
Fanka BB :)
Przypomnij mi który jesteś tc. ja tak miałam i ogólnie to wszystko się rozciąga. klucie tez może być przy skracaniu szyjki ale ja nie łączyłabym jednego z drugim.Ale to zleciało- pamiętam, jak czekałyście na bety, a za chwilę Wasze maluchy się urodzą
butterfly1331
Moderator
Kończę 16 tydzień. Czytałam, że teraz macica się mocno podnosi i że to może być z tym powiązane.Przypomnij mi który jesteś tc. ja tak miałam i ogólnie to wszystko się rozciąga. klucie tez może być przy skracaniu szyjki ale ja nie łączyłabym jednego z drugim.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kończę 16 tydzień. Czytałam, że teraz macica się mocno podnosi i że to może być z tym powiązane.
Tak dokl
Bole to normalne macica sie rizciaga
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Dzięki, uspokoiłyście mnie
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dzięki, uspokoiłyście mnie
Przy bolach lepiej niech nie towarzyszy krew ani wodne uplawy tzn wiecej uplawow wtedy szybko do szpitala a tak to Bol normalnie towarzyszy Po transferze udanym;(jak I nie udanym...)
Ale jestes JuZ 16 Tydz supererrrrrr
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom