reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jak u was po obchodach???
U mnie skurcze się piszą mimo leków, zostajemy w szpitalu na weekend :-/

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dzisiejsze ktg idealne, tętno spokojne, zero skurczy, juz mnie inna chciala wypisać no ale moja kazała zostać przez weekend .
Na jakim poziomie masz skurcze?

Ja teraz chciałam pospać, tak mi się fajnie leżało i... 4 razy mnie moje głośne chrapnięcie obudziło. Ale wstyd. Chce do domu, tam mozna chrapać do woli m co prawda cierpi i ostatnio mowil ze myślał ze mu głowa od tego pęknie, ale m to mi ;) a tu boję sie teraz zamknąć oczy :(

Ja się cieszę że lezymy zima dni są krótkie i jakoś to mija...jak leżałam w maju to była masakra...ale przesadzają z tymi budzeniami . ..o 21 serduszka o 23.30 serduszka o 4 ktg o 5 cisnienie o 6 leki o 7 serduszka o 8 śniadanie i tyle sobie można pospac a dodam że idę spać pp północy wcześniej nie usne ...dziewczyny mija tydzień odkąd jestem w.szpitalu...jakoś zlecialo oby kolejny tak minął. mam 11 dni do cc...ale będę panikować w następny weekend. aż nie mogę się doczekać. będę wam płakać i plakac :)

Ja teraz chciałam pospać, tak mi się fajnie leżało i... 4 razy mnie moje głośne chrapnięcie obudziło. Ale wstyd. Chce do domu, tam mozna chrapać do woli m co prawda cierpi i ostatnio mowil ze myślał ze mu głowa od tego pęknie, ale m to mi ;) a tu boję sie teraz zamknąć oczy :(
Heh no to jest właśnie najgorsze że cały czas trzeba się pilnować :-/ ani sobie pierdnąć ani beknąć hihihi ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry