reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Już po obchodzie. Jestem wkurw...na maxa
Ordynator nie dojechał był jakiś stary dupek który przewertowal kartoteke i powiedział kontynuować leki, nawet nie zapytał jak się czuje czy jakieś dolegliwości mam, czy czuje ruchy itd i poszedł
Jakby w prosektorium obchód zrobił a nie na poloznictwie :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

husann mam wpisaną na 5 kwietnia , nie na 14 ;) poczekam na Nią i zweryfikujemy. A Ty jesteś na 14 wpisana tak jak zgłaszałaś :)

Sorki flandi to poprostu baby brain Nie mysle nic nie koncentrujr nawet klucze z auta zistawilam na poczcie dobrze ze oddali ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dochodzi jeszcze teściowa, która też chce kupować ubranka i moja mama, która np. już nam kupiła rożek. Istnieje ryzyko, że też będę wszystkiego miała więcej :)
Czym się sugerowałyście w ilościach śpioszków, kaftaników etc.? Ile tego tak naprawdę potrzeba na początek?
Ja wyłącznie wyglądem :-) jak coś mi się podobało to kupowałam bez względu na to że miałam już np 20 par spodenek w domu ;-)

Ja wyłącznie wyglądem :-) jak coś mi się podobało to kupowałam bez względu na to że miałam już np 20 par spodenek w domu ;-)

Muszę jakoś rozsądniej do tego podejść :) Mieszkanie niestety nie jest z gumy, muszę się ze wszystkim jakoś pomieścić, a nie chcę inwestować w meble, których nie weźmiemy do domu.

Muszę jakoś rozsądniej do tego podejść :) Mieszkanie niestety nie jest z gumy, muszę się ze wszystkim jakoś pomieścić, a nie chcę inwestować w meble, których nie weźmiemy do domu.

Ja mysle, ze ciezko okreslic konkretna liczbe danych ubranek. Jesli bedziesz miec powiedzmy 10 bodziakow to bedziesz prac czesciej, jak bedziesz miec 20 to bedziesz rzadziej i tyle :)
Na pewno warto kupic przynajmniej po dwie, trzy rzeczy w rozmiarze 50-52, to taka rada od swiezo upiecoznych matek z mojego otoczenia, potem kilka na 56. A 62-68 to juz mozna wiecej, bo wtedy ciut wolniej maluch rosnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry