Haha w sumie moze to i lepiej ze go nie ma, wygladam tu jak jeden wielki odgniot, od poduszki, koldry, ktgnad umywalką przyklej swoje zdjęcie będzie jak lustro hehe
reklama
Gdzie ona je pomieściłaJa byłam w odwiedzinach u koleżanki urodziła bliźniaki parkę prawie się popłakałam jak do mnie przyjechała bo nie wiedziałam gdzie ona leży. chłopak 3800 !!!! A dziewczynka 2800!!! urodzone 36+6 wielkie dzieciaczki ! !!
Już po obchodzie. Jestem wkurw...na maxa
Ordynator nie dojechał był jakiś stary dupek który przewertowal kartoteke i powiedział kontynuować leki, nawet nie zapytał jak się czuje czy jakieś dolegliwości mam, czy czuje ruchy itd i poszedł
Jakby w prosektorium obchód zrobił a nie na poloznictwie :-(
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ordynator nie dojechał był jakiś stary dupek który przewertowal kartoteke i powiedział kontynuować leki, nawet nie zapytał jak się czuje czy jakieś dolegliwości mam, czy czuje ruchy itd i poszedł
Jakby w prosektorium obchód zrobił a nie na poloznictwie :-(
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
husann mam wpisaną na 5 kwietnia , nie na 14 poczekam na Nią i zweryfikujemy. A Ty jesteś na 14 wpisana tak jak zgłaszałaś
Sorki flandi to poprostu baby brain Nie mysle nic nie koncentrujr nawet klucze z auta zistawilam na poczcie dobrze ze oddali )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wyłącznie wyglądem :-) jak coś mi się podobało to kupowałam bez względu na to że miałam już np 20 par spodenek w domu ;-)U mnie dochodzi jeszcze teściowa, która też chce kupować ubranka i moja mama, która np. już nam kupiła rożek. Istnieje ryzyko, że też będę wszystkiego miała więcej
Czym się sugerowałyście w ilościach śpioszków, kaftaników etc.? Ile tego tak naprawdę potrzeba na początek?
O matko! Wielkie! :-)Ja byłam w odwiedzinach u koleżanki urodziła bliźniaki parkę prawie się popłakałam jak do mnie przyjechała bo nie wiedziałam gdzie ona leży. chłopak 3800 !!!! A dziewczynka 2800!!! urodzone 36+6 wielkie dzieciaczki ! !!
butterfly1331
Moderator
Muszę jakoś rozsądniej do tego podejść Mieszkanie niestety nie jest z gumy, muszę się ze wszystkim jakoś pomieścić, a nie chcę inwestować w meble, których nie weźmiemy do domu.Ja wyłącznie wyglądem :-) jak coś mi się podobało to kupowałam bez względu na to że miałam już np 20 par spodenek w domu ;-)
nieagatka
Fanka BB :)
Muszę jakoś rozsądniej do tego podejść Mieszkanie niestety nie jest z gumy, muszę się ze wszystkim jakoś pomieścić, a nie chcę inwestować w meble, których nie weźmiemy do domu.
Ja mysle, ze ciezko okreslic konkretna liczbe danych ubranek. Jesli bedziesz miec powiedzmy 10 bodziakow to bedziesz prac czesciej, jak bedziesz miec 20 to bedziesz rzadziej i tyle
Na pewno warto kupic przynajmniej po dwie, trzy rzeczy w rozmiarze 50-52, to taka rada od swiezo upiecoznych matek z mojego otoczenia, potem kilka na 56. A 62-68 to juz mozna wiecej, bo wtedy ciut wolniej maluch rosnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Najważniejsze że u dziewczynek wszystko dobrze :-)Miałam usg dziewczynki nadal malutkie wszystko ok u jednej mniej wód ale w normie. powiedzieli ze jeżeli ktg bd dobre to dotrwam do 6.12.