Nie wiem czy jest to bezpieczne w większej dawce, mi tak kazał brać lekarz i tego się trzymamJa też 1x1, ale to profilaktycznie. Jak coś się dzieje to może częściej?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy jest to bezpieczne w większej dawce, mi tak kazał brać lekarz i tego się trzymamJa też 1x1, ale to profilaktycznie. Jak coś się dzieje to może częściej?
Na 14/04 ))
Skoro was JuZ tu znalazlam pochwale sie bo fajne znalezc tyle kobietek jak ja
No witaj ja mam termin na 18 kwiecień , tylko ja jestem aktualnie w 19tc 3d jak to się liczy .....nigdy nie kumam I jak się czujesz ? Bo ja mam aktualnie zapalenie pęcherza hahahahaha ale będzie dobrze dziewczyny doradziły co i jak
Napisane na iPho
ne w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam xl, mysle ze L byly ok. Takie zostały koleżance niewykorzystane po porodzie i je dostalam siatkowe mam MA jaki masz rozmiar jednorazowych? Nie wiem jakie zamówić. Normalnie noszę emki
Witamy :-) gratuluję i życzę spokojnej ciąży :-)Witam Sue kobietki na owym forum
W lipcu tego roku jestem po udanym 1 ivf z czego niezmiernie Sue cieszymy ,staran ya byly 3lata a ze wzgledu na nasz wiek oboje 36 lekarz zaproponowal ivf
Teraz jestem w 5 mscu (21tyd), moze ktoras z was ma ten Sam termin na kwiecien?
Pozdrawiam was wszystkie!!! Usg o plci mam 9/12 to dopiero przezycie ) yupiii
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety też, codziennie budzę się cała mokra mimo otwartego okna i drzwi do sali, ja tego nie potrafię zrozumieć przecież taka wysoka temperatura wcale nie jest dobra, nos mam zatkany, gardło mnie boli bo oddycham przez buzię, koszmar! Zamiast utrzymywać taką temperaturę mogliby zainwestować w jedzenie :-/Już drugą noc nie śpię tequila i pisanka u was w szpitalach tez jest tak gorąco? Okna pootwierana a wytrzymac się nie da.
Ja nos to samo, zresztą każda dziewczyna po jednym dniu tutaj ma zatkany nos. Wszystkie gwiżdżemyNiestety też, codziennie budzę się cała mokra mimo otwartego okna i drzwi do sali, ja tego nie potrafię zrozumieć przecież taka wysoka temperatura wcale nie jest dobra, nos mam zatkany, gardło mnie boli bo oddycham przez buzię, koszmar! Zamiast utrzymywać taką temperaturę mogliby zainwestować w jedzenie :-/
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom