reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mnie dziś oczywiście po 4 zgaga dopadła :( dobrze ze mam to mleczko i szyb zasnęłam.

Dzis mam dzwonić do syna doktorka, żeby mnie wpisał ma grudzień :)

Milego dnia kochane :*

Pisanka, martka, TeQuila trzymajcie się :*

Agatek zdrówka dla Ciebie i synka, żebyście szybko wrócili do domku :*

Dziewczyny nie chce Was straszyc, ale wczoraj nasz baby sense 5 nie zadzialal, dzieki Bogu mialam jakas intuicje i poszlam zobaczyc jak synek, a on juz caly siny, wrecz granatowy, usta czarne :'( maz robil mu sztuczne oddychanie. W szpitalu lezy pod tlenem :(

Dziewczyny nie chce Was straszyc, ale wczoraj nasz baby sense 5 nie zadzialal, dzieki Bogu mialam jakas intuicje i poszlam zobaczyc jak synek, a on juz caly siny, wrecz granatowy, usta czarne :'( maz robil mu sztuczne oddychanie. W szpitalu lezy pod tlenem :(
Boze to straszne. Bardzo mi przykro. Jakie szczescie w tym nieszczesciu ze zajrzalas do niego i maz tak szybko zareagowal...teraz bedzie juz dobrze...
Moze to nie odpowiednia chwila ale czy to u ciebie ostatnio byla tez sytuacja ze synek nie oddychal ale monitor zadzialal? Pytam bo chcialam sie zapytac jesli cie nie uraze co bylo przyczyna takiego bezdechu...

Jezu straszne ale najważniejsze że żyje! W szpitalu jest pod dobrą opieką
Dobrze że zachowaliscie zimną krew i wszystko dobrze się skończyło
Trzymam kciuki za Was

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Masakra. Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji... A myslalam, ze ten konkretny nie robi takich akcji...
Rozwazam w sumie tez ten BabyOwlet ale sama nie wiem... sporo kasy, a tez czytalam, ze ma wady...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry