ewelin86
Fanka BB :)
Agatek ale wszystko jest w porządku?Dziewczyny zainwestujcie w monitory oddechu, nasz monitor mnie dzisiaj zaalarmowal, nikomu nie zycze takich wrazen :'(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatek ale wszystko jest w porządku?Dziewczyny zainwestujcie w monitory oddechu, nasz monitor mnie dzisiaj zaalarmowal, nikomu nie zycze takich wrazen :'(
Ale wszystko dobrze?!Dziewczyny zainwestujcie w monitory oddechu, nasz monitor mnie dzisiaj zaalarmowal, nikomu nie zycze takich wrazen :'(
Ale wszystko dobrze?!
Ja już dawno kupiłam życie dziecka najważniejsze!
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas tez rodziny duze. A ze i pomyslow brak i troche kasy to postanowione ze robi sie prezenty tylko dzieciom juz...7 dzieci...Żebyś wiedziała z tymi kurierami U mojego męża jest zwyczaj robienia prezentów całej rodzinie na Mikołaja i na święta- w sumie 8 osób + 5 osób z mojej (u nas tylko święta na szczęście). Zwariować można :-\ Kompletuję to już od miesiąca i nadal jestem w lesie.
Co do więzadeł, lekarz mi mówił, że te bóle są normalne i teraz mogą się nasilić. Sama też o tym poczytałam i dlatego jestem w miarę spokojna - Twój mąż ma rację, macica rośnie, a dziecko razem z nią. Na leżąco jest OK
Ja mam dokładnie ten, podobno jest najlepszy, z certyfikatem medycznymTo byla pierwsza rzecz na mojej liscie zakupow. Teraz tylko sie w tym utwierdzam.
Jaki polecacie? BabySense5?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też dzieciakom prezenty robimy i rodzicom,w naszej najbliższej rodzinie 9 maluchów... A w tym roku już 10U nas tez rodziny duze. A ze i pomyslow brak i troche kasy to postanowione ze robi sie prezenty tylko dzieciom juz...7 dzieci...
Poszukaj na stronie wisad for baby tam mają śliczne łóżeczka, ja kupiłam tam swoje, wszystkie boki równe, białe płaskie szczebelki, wyciąganie trzy, opcja zmiany w sofke, bez szuflady co prawda ale zawsze można jakiś płaski pojemnik w Ikei np kupić i włożyć pod łóżeczkoA ja mam problem ze znalezieniem...bo bym chciala cale biale z szuflada ale z mozliwoscia zamiany na sofe. Ale chcialabym żeby wszystkie boki na wysokość byly rowne...widziala ktoras z was takie jak w mojej glowie?