reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dobrze ze chociaz juz masz kupione prawie wszystko...i juz niedlugo z synkiem :):):)
Dokładnie, zostało kilka drobiazgów do kupienia ale i tak mi trochę przykro bo tyle lat czekałam na tego maluszka, cieszyłam się z każdej rzeczy kupionej i czekałam na moment kiedy będę mogła urządzić jego kącik, wyprać maleńkie ubranka, poukładać sobie wszystko :-( a to wszystko mnie ominie :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista

Witamy nowe mamusie i czekamy na kolejne :)

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!

TeQuila kciuki za Was!!! :)
Pisanka trzymamy kciuki! Wytrwaj Kochana jak najdłużej [emoji173]️
Martini witamy syneczka na świecie <3 Kinia witamy córcię :) Tola32 - witamy i bliźniaki <3
Olusja1987 - witamy Wiktorka i życzymy szybkiego powrotu do formy <3

LISTOPAD
22: Fiolek81- usg prenatalne III trymestru
22: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

23: Ewelin86 - wizyt u gin prowadzącego ciąże +ktg
24: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Lile - wizyta u gin prowadzącego ciążę
28: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: Nieagatka - wizyta u gin prowadzącego ciążę

GRUDZIEŃ
01: Katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
02: kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05: Lile - usg prenatalne II trymestru i wizyta u gin prowadzącego ciążę
06: Pisanka89 - planowane cc <3
06: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
07: Martka83 - melduje się w szpitalu na cc <3
07: ma_rta - wizyta u gin prowadzącego ciążę
09. natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
21: Butterfly1331 - usg prenatalne II trymestru
21: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

06.12.2016 - Pisanka89: Julia & Alicja
07.12.2016 - Martka83: Ida cc

16.12.2016 - Ewelin86: Gabryś
24.12.2016 - Kasia_basia: dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka: chłopiec
28.12.2016- TeQuila: Alan
03.02.2017 - Fiolek81: Grażynka
15.02.2017 - Flandi: Lena & Leon
22.02.2017 - Mavi: dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś
21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana

28.03.2017 - Natula: dziewczynka
05.04.2017 - Husann: Jakub
18.04.2017 - Atena33: chłopiec

21.04.2017 - Lile: ?&?
14.05.2017 - Katharina203: ?

15.05.2017 - Butterfly1331: Staś (na 70%)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja wlasnie planuje proszek lovela. Moze kapsulki.
Odebralam wynik z moczu, ketony 56. Mam nadzieje ze tylko ja sie glodze a z mala wszystko ok.

Motylko my idziemy rowno...ja nie mialam uplawow takich...wydaje mi sie ze to moze byc infekcja poprostu taka bez objawow np.swedzenia...przed ciaza wiele razy tak mialam...skonsultuj z lekarzem
Na razie ustało. Będę obserwować, wizyta za 1,5 tygodnia, poproszę może o posiew. Teraz dla odmiany pobolewa mnie podbrzusze, byłam w centrum handlowym i ledwo zipię, strasznie mnie to zmęczyło. I już wiem, że prezenty świąteczne w tym roku kupię przez internet.

Na razie ustało. Będę obserwować, wizyta za 1,5 tygodnia, poproszę może o posiew. Teraz dla odmiany pobolewa mnie podbrzusze, byłam w centrum handlowym i ledwo zipię, strasznie mnie to zmęczyło. I już wiem, że prezenty świąteczne w tym roku kupię przez internet.
Moj maz jest takim optymista ze jak mu mowie ze mnie brzuch boli to on mowi ze dobrze bo dziecko rosnie. Ale fakt czytalam ze macica sie rozrasta i te wiezadla i dopiero przy dluzszym spacerze to sie odczuwa...a drugi fakt :) jest taki ze jak cos za boli to juz sie martwimy...odnosnie prezentow to jak dobrze ze istnieje internet i kurierzy ktorzy dostarcza do samych drzwi :)

Moj maz jest takim optymista ze jak mu mowie ze mnie brzuch boli to on mowi ze dobrze bo dziecko rosnie. Ale fakt czytalam ze macica sie rozrasta i te wiezadla i dopiero przy dluzszym spacerze to sie odczuwa...a drugi fakt :) jest taki ze jak cos za boli to juz sie martwimy...odnosnie prezentow to jak dobrze ze istnieje internet i kurierzy ktorzy dostarcza do samych drzwi :)
Żebyś wiedziała z tymi kurierami :) U mojego męża jest zwyczaj robienia prezentów całej rodzinie na Mikołaja i na święta- w sumie 8 osób + 5 osób z mojej (u nas tylko święta na szczęście). Zwariować można :-\ Kompletuję to już od miesiąca i nadal jestem w lesie.
Co do więzadeł, lekarz mi mówił, że te bóle są normalne i teraz mogą się nasilić. Sama też o tym poczytałam i dlatego jestem w miarę spokojna - Twój mąż ma rację, macica rośnie, a dziecko razem z nią. Na leżąco jest OK :)

reklama
Do góry