Mi lekarz powiedział że nospy forte nie można w ciąży
reklama
lile
Fanka BB :)
Mi lekarz powiedział że nospy forte nie można w ciąży
Nie mam innej, apteka nie czynna, zazylam dzisiaj juz dwie, caly czas mam skurcze.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam od początku 3,teraz ze względu na skurcze aż 6Ooo...a ja myslalam ze 1 tabl 200mg wystarczy...
Jedź na IP na ktg jak najszybciej!Nie mam innej, apteka nie czynna, zazylam dzisiaj juz dwie, caly czas mam skurcze.
pisanka89
Ja ostanio tez 4 x dziennie chodzilam i to był efekt wydaje mi się rozwarcia bo dzieci nisko bardzo były także uważaj i mdlilo mnie dość często. dlatego już mnie nie wypisza do końca. ale z jednej strony myślenie ze wyjdę z dziećmi dodaje skrzydełJa od kilku dni nie wiedzieć czemu zaczęłam myśleć"a co będzie jak zacznę rodzić przed cc" i dzisiaj jakoś dziwnie się czuję, nie umiem tego opisać, ale dwa razy w ciągu dnia musiałam się położyć spać, 4 razy odwiedziłam kibelek, niedb mi trochę, mała tak szaleje że brzuch faluje cały i tak się zastanawiam czy to organizm nie zaczyna się oczyszczać przed porodem
Chociaz bardziej to efekt tego, ze od dwóch dni piłam bardzo dużo soku pomarańczowego zagryzając go pomarańczami organizm się zbuntował
lile
Jedź na IP na ktg jak najszybciej!
Ale jedyny szpital ktory mam blisko to jest umieralnia.
Ja mam dom nieprzygotowany więc niech jeszcze siedziJa ostanio tez 4 x dziennie chodzilam i to był efekt wydaje mi się rozwarcia bo dzieci nisko bardzo były także uważaj i mdlilo mnie dość często. dlatego już mnie nie wypisza do końca. ale z jednej strony myślenie ze wyjdę z dziećmi dodaje skrzydeł
A tak serio to mam nadzieję, ze jutro przejdzie, chyba nie może mi się nic rozwierać jak mam krążek...
We wtorek wizyta na szczescie
Nie zazdroszczę pobytu w szpitalu,masz już wszystko gotowe w domu na przyjęcie dziewczynek?Ja ostanio tez 4 x dziennie chodzilam i to był efekt wydaje mi się rozwarcia bo dzieci nisko bardzo były także uważaj i mdlilo mnie dość często. dlatego już mnie nie wypisza do końca. ale z jednej strony myślenie ze wyjdę z dziećmi dodaje skrzydeł
reklama
Lepszy taki niż żaden