reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bedzie dobrze zobaczysz...a twojenu M udalo się was odwiedzic?
Ta udało się ale wkurwia mnie...przyjedzie i milczy..a jak już coś powie to typu ze wyglądam jak kciuk bo nie mam szyi i jestem spuchnieta...miło kurw...pytam na cholere tu przyjeżdżasz jak się patrzysz jak Szpak w piz..e. ..tak mnie wkurzył ze się poryczalam.

reklama
A jutro mam pierwsza wizytę u położnej :) Miała już któraś z Was?Zapisałyście się już do szkoły rodzenia?Ja dzwoniłam ale póki co mają spotkania z kobietami, które rodzą w styczniu, potem te co rodzą w lutym a potem marcówki:)Mają do mnie oddzwonić jak zaczną się spotkania :)

Ja od kilku dni nie wiedzieć czemu zaczęłam myśleć"a co będzie jak zacznę rodzić przed cc" i dzisiaj jakoś dziwnie się czuję, nie umiem tego opisać, ale dwa razy w ciągu dnia musiałam się położyć spać, 4 razy odwiedziłam kibelek, niedb mi trochę, mała tak szaleje że brzuch faluje cały i tak się zastanawiam czy to organizm nie zaczyna się oczyszczać przed porodem :)
Chociaz bardziej to efekt tego, ze od dwóch dni piłam bardzo dużo soku pomarańczowego zagryzając go pomarańczami:) organizm się zbuntował

reklama
Do góry