reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bedzie dobrze zobaczysz...a twojenu M udalo się was odwiedzic?
Ta udało się ale wkurwia mnie...przyjedzie i milczy..a jak już coś powie to typu ze wyglądam jak kciuk bo nie mam szyi i jestem spuchnieta...miło kurw...pytam na cholere tu przyjeżdżasz jak się patrzysz jak Szpak w piz..e. ..tak mnie wkurzył ze się poryczalam.

reklama
A jutro mam pierwsza wizytę u położnej :) Miała już któraś z Was?Zapisałyście się już do szkoły rodzenia?Ja dzwoniłam ale póki co mają spotkania z kobietami, które rodzą w styczniu, potem te co rodzą w lutym a potem marcówki:)Mają do mnie oddzwonić jak zaczną się spotkania :)

Ja od kilku dni nie wiedzieć czemu zaczęłam myśleć"a co będzie jak zacznę rodzić przed cc" i dzisiaj jakoś dziwnie się czuję, nie umiem tego opisać, ale dwa razy w ciągu dnia musiałam się położyć spać, 4 razy odwiedziłam kibelek, niedb mi trochę, mała tak szaleje że brzuch faluje cały i tak się zastanawiam czy to organizm nie zaczyna się oczyszczać przed porodem :)
Chociaz bardziej to efekt tego, ze od dwóch dni piłam bardzo dużo soku pomarańczowego zagryzając go pomarańczami:) organizm się zbuntował

reklama
Do góry