husann
Fanka BB :)
3x1Nie mam innej, apteka nie czynna, zazylam dzisiaj juz dwie, caly czas mam skurcze.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3x1Nie mam innej, apteka nie czynna, zazylam dzisiaj juz dwie, caly czas mam skurcze.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No to połowa juz za TobąDziewczyny a u mnie tak sie zlozylo dzis jest 20sty i zaczelam 20 tc ale to zlecialo
No tak. I nawet nie wiem kiedy to zlecialo. Pamietam jak zaczynalam stymulacje a tu juz polowa. Jutro moze dowiem sie na 100% czy to chlopiec bo juz korci mnie z zakupami.No to połowa juz za Tobą
Powiem Ci ze mi on się nie podobał jak go zabaw żyłam na żywo. Chodziło o te kolory ale M się bardzo podobał no i go wzięliśmyEwelin dzis tak jak pisalyscie i wozkach to podgladnelam twoj model i bardzo mi sie spodobal i pomysle nad nim tylko jeszcze bym chcialo go zobaczyc na zywo.
No to nie jest źleHmmm mam ubranka i kolyski. i torbę spakowana.a tak to dupa. zamówię prześcieradła jeszvze do kołyski rozki mam pościeli nie bd miała wiec tylko prześcieradła. jakieś ozdoby jak bd juz z dziećmi niestety fundusze się skończyły
Lile edit:
może będzie miejsce bo chyba kogoś na rodzenie zabierają ale ona tez czeka na miejsce