reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzę, że temat meblowania dziecięcych pokoików jest teraz gorącym tematem,więc i ja się pochwalę swoimi mebelkami. Co prawda jest to fotka ściągnięta ze strony producenta, ale taki właśnie zestaw mebli kupiliśmy. Jeśli chodzi o materac, to składa się on z gryki, pianki i kokosu, ma 11cm grubości. Czekamy na malowanie ścian, więc na razie wszystko w kartonach :) Mimo, że jest to na chwilę obecną puściutki pokoik, to w myślach mam go całego "wyizulowanego". Kupiłam też już kilka dekoracji; literki tworzące imię dziecka, które zostaną zawieszone na ścianie przy łóżeczku, naklejki na ścianę i kilka pierdułek, żeby wstawić w regał.Zobacz załącznik 779226
Też miałabym te łóżeczko gdyby nie te falowane boki(bo całe mieszkanie bardzo surowe i kanciaste) :pbo sówki są mega :D

reklama
Tequila a takiego nie chcesz?[emoji12]
1476968019702.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476968019702.jpg
    1476968019702.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 258
Ja gryki na pewno nie kupię właśnie ze względu na te robaki, też o nich słyszałam a nawet widziałam filmik pewnej mamy,ochyda
Dla córki miałam kokos gryka i byłam zadowolona, ona chyba też :pale teraz jak już wiem o tych robalach to nie kupię
Ja mam gryka kokos ale jak przeczytałam to już zamówiłam zwykły piankowy.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że temat meblowania dziecięcych pokoików jest teraz gorącym tematem,więc i ja się pochwalę swoimi mebelkami. Co prawda jest to fotka ściągnięta ze strony producenta, ale taki właśnie zestaw mebli kupiliśmy. Jeśli chodzi o materac, to składa się on z gryki, pianki i kokosu, ma 11cm grubości. Czekamy na malowanie ścian, więc na razie wszystko w kartonach :) Mimo, że jest to na chwilę obecną puściutki pokoik, to w myślach mam go całego "wyizulowanego". Kupiłam też już kilka dekoracji; literki tworzące imię dziecka, które zostaną zawieszone na ścianie przy łóżeczku, naklejki na ścianę i kilka pierdułek, żeby wstawić w regał.Zobacz załącznik 779226
Ja uwielbiam białe mebelki <3 I jeszcze regał masz - suuuper! Jak tylko umeblujesz to foty prosimy :)

No właśnie o to.chodzi. mój gin się mnie tylko pytał ale wiem ze jakbym chciała sn to bym miała sn bo nie ma.wskazan do cc chyba ze będą poprzecznie. Co szpital to inaczej a podobno na zelaznej ciężko o cc ale.pojadę pogadam to się dowiem. Wiadomo nic na siłę jak zacznę rodzic to.pojadę blisko ale z opowieści koleżanek poród nie trwa 5 minut. Czasem pod odejściu czopa i skurcz ach wypisywa li z mojego szpitala...
Pisanka, a dlaczego akurat Żelazna? Ja jestem z Warszaway i w mojej opini jak i znajomych szpital jest przereklamowany. Na Twoim miejscu spróbowałabym na Inflanckiej, tam robią cesarki.

reklama
Do góry