Też miałabym te łóżeczko gdyby nie te falowane boki(bo całe mieszkanie bardzo surowe i kanciaste) bo sówki są megaWidzę, że temat meblowania dziecięcych pokoików jest teraz gorącym tematem,więc i ja się pochwalę swoimi mebelkami. Co prawda jest to fotka ściągnięta ze strony producenta, ale taki właśnie zestaw mebli kupiliśmy. Jeśli chodzi o materac, to składa się on z gryki, pianki i kokosu, ma 11cm grubości. Czekamy na malowanie ścian, więc na razie wszystko w kartonach Mimo, że jest to na chwilę obecną puściutki pokoik, to w myślach mam go całego "wyizulowanego". Kupiłam też już kilka dekoracji; literki tworzące imię dziecka, które zostaną zawieszone na ścianie przy łóżeczku, naklejki na ścianę i kilka pierdułek, żeby wstawić w regał.Zobacz załącznik 779226
reklama
Olusja1987
Fanka BB :)
Właśnie te sówki też mnie urzekły i będą motywem przewodnim. Na razie jest naklejka na ścianę z sowami, abażur i pościel w sowy. Chcę jeszcze gdzieś zamówić firanę panel z sowami
G
Gość
Gość
Załączniki
Olusja1987
Piękne!!!Tequila a takiego nie chcesz?[emoji12]
Zobacz załącznik 779228
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
SowomaniaWłaśnie te sówki też mnie urzekły i będą motywem przewodnim. Na razie jest naklejka na ścianę z sowami, abażur i pościel w sowy. Chcę jeszcze gdzieś zamówić firanę panel z sowami
Nikaaa
Ja mam gryka kokos ale jak przeczytałam to już zamówiłam zwykły piankowy.Ja gryki na pewno nie kupię właśnie ze względu na te robaki, też o nich słyszałam a nawet widziałam filmik pewnej mamy,ochyda
Dla córki miałam kokos gryka i byłam zadowolona, ona chyba też ale teraz jak już wiem o tych robalach to nie kupię
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Ja uwielbiam białe mebelki <3 I jeszcze regał masz - suuuper! Jak tylko umeblujesz to foty prosimyWidzę, że temat meblowania dziecięcych pokoików jest teraz gorącym tematem,więc i ja się pochwalę swoimi mebelkami. Co prawda jest to fotka ściągnięta ze strony producenta, ale taki właśnie zestaw mebli kupiliśmy. Jeśli chodzi o materac, to składa się on z gryki, pianki i kokosu, ma 11cm grubości. Czekamy na malowanie ścian, więc na razie wszystko w kartonach Mimo, że jest to na chwilę obecną puściutki pokoik, to w myślach mam go całego "wyizulowanego". Kupiłam też już kilka dekoracji; literki tworzące imię dziecka, które zostaną zawieszone na ścianie przy łóżeczku, naklejki na ścianę i kilka pierdułek, żeby wstawić w regał.Zobacz załącznik 779226
kasia_basia
Pisanka, a dlaczego akurat Żelazna? Ja jestem z Warszaway i w mojej opini jak i znajomych szpital jest przereklamowany. Na Twoim miejscu spróbowałabym na Inflanckiej, tam robią cesarki.No właśnie o to.chodzi. mój gin się mnie tylko pytał ale wiem ze jakbym chciała sn to bym miała sn bo nie ma.wskazan do cc chyba ze będą poprzecznie. Co szpital to inaczej a podobno na zelaznej ciężko o cc ale.pojadę pogadam to się dowiem. Wiadomo nic na siłę jak zacznę rodzic to.pojadę blisko ale z opowieści koleżanek poród nie trwa 5 minut. Czasem pod odejściu czopa i skurcz ach wypisywa li z mojego szpitala...
reklama
Załączniki