G
Gość
Gość
A to muslalam ze teraz mu robicie osobny pokoik.No ja właśnie też nie bardzo ale cudne są,jak już młody będzie miał swój pokój to wrócę do tego tematu
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to muslalam ze teraz mu robicie osobny pokoik.No ja właśnie też nie bardzo ale cudne są,jak już młody będzie miał swój pokój to wrócę do tego tematu
Co myślicie o takich naklejkach?
Ja się zakochałam :-) Zobacz załącznik 779233Zobacz załącznik 779234Zobacz załącznik 779235
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny narazie jadę sprawdzić tam bo nie jestem z wawy patrzylam na gdzie rodzic i gdzie można z partnerem. Jeżeli tam się nie uda to będę próbować dalej ale szczerze mówiąc nie mam już siły walczyć z tym bo nie spodziewałam się jakiś problemów.
Nie, na razie będzie miał tylko swój kącik w naszej sypialni, chce go mieć blisko siebie w nocy
Pisanka spokojnie. Nastawiaj się że będzie dobrze u mnie nie ma opcji cc z Mężem niestety, więc ja już Ci zazdroszczę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi, ja chcialam 3 takie poleczki i szkoda mi tyle kasy wydac, bo one to bardziej do dekoracji niz do przechowywania czegos.Strawbelka Ty zdaje się ostatnio pokazywałaś domki - półeczki takie znalazłam Link do: Domek półka, biały, dekoracja, SKANDYNAWSKIE
Jeżeli ten stopień referencyjności jest taki ważny to polecam czerniakowską. Niesamowita kadra, chociaż sam szpital nie jest najnowszy, ale przecież nie oto tu chodzi.