reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
jeśli na Hevea Disney Baby były testy z Baby Sense 5 i było ok, a tam jest tez lateksowy 9cm, to zakładam, że zadziała :) A może dzieciątka urodzą mi się w terminie i nie będę musiała kupować monitorów - okaże się jeszcze.
Mój się urodzil w terminie i uwierz mi jak się krztusil przez pierwsze parę tygodni i dalej mu się zdarza to wolę miec monitor i spać spokojniej

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój się urodzil w terminie i uwierz mi jak się krztusil przez pierwsze parę tygodni i dalej mu się zdarza to wolę miec monitor i spać spokojniej

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie! Ja zakładam że młody urodzi się o czasie ale monitor już kupiłam, chce mieć pewność że Alan będzie bezpieczny i w razie "w" zdążę zareagować

Tak czytam o Waszych zmaganiach z dojściem na CC. Ja miałam CC, po 12 godzinach naturalnego porodu doszli jednak do wniosku , ze dziecko nie trafia w kanał , mimo pełnego juz wtedy rozwarcia. Ogólnie wiele niedopatrzeń było i to cud , ze wszystko dobrze sie skończyło i dla dziecka i dla mnie , bo dzien po miałam zapaść. Tak sie zrażałam, ze nie wyobrażam sobie drugiego podejscia do naturalnego, chyba , ze w prywatnej klinice , gdzie miałabym pewność, ze jak tylko cos bedzie nie tak, od razu pojadę na blok. Jednak jesli donoszę te ciąże, nie bedzie mi dane rodzic prywatnie, ale bedzie rodziła w państwowym angielskim szpitalu, ciary mnie przechodzą , ale tu podobno z umówieniem sie na CC nie ma problemu. Ale wiece co pomyslałam, ze to moj druga ciąża, prawdopodobnie drugie CC, a ja mam jeszcze 4 zamrożone zarodki ... ktore musze przyjąć , choćby sie waliło i paliło... jesli z każdego podwójnego transferu wyjdzie mi przynajmniej jedno dziecko... to czy moja macica to zniesie...??? W ogole sie nad tym nie zastanowiłam wcześniej...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak czytam o Waszych zmaganiach z dojściem na CC. Ja miałam CC, po 12 godzinach naturalnego porodu doszli jednak do wniosku , ze dziecko nie trafia w kanał , mimo pełnego juz wtedy rozwarcia. Ogólnie wiele niedopatrzeń było i to cud , ze wszystko dobrze sie skończyło i dla dziecka i dla mnie , bo dzien po miałam zapaść. Tak sie zrażałam, ze nie wyobrażam sobie drugiego podejscia do naturalnego, chyba , ze w prywatnej klinice , gdzie miałabym pewność, ze jak tylko cos bedzie nie tak, od razu pojadę na blok. Jednak jesli donoszę te ciąże, nie bedzie mi dane rodzic prywatnie, ale bedzie rodziła w państwowym angielskim szpitalu, ciary mnie przechodzą , ale tu podobno z umówieniem sie na CC nie ma problemu. Ale wiece co pomyslałam, ze to moj druga ciąża, prawdopodobnie drugie CC, a ja mam jeszcze 4 zamrożone zarodki ... ktore musze przyjąć , choćby sie waliło i paliło... jesli z każdego podwójnego transferu wyjdzie mi przynajmniej jedno dziecko... to czy moja macica to zniesie...??? W ogole sie nad tym nie zastanowiłam wcześniej...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli pierwsza ciąża zakończyła się cc to jest to wskazanie do cc przy kolejnych ciazach także spokojnie :) jeśli będziesz robić wystarczające przerwy między kolejnymi ciążami to nie powinno być problemu z urodzeniem większej gromadki :D

reklama
Do góry