reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No właśnie o to.chodzi. mój gin się mnie tylko pytał ale wiem ze jakbym chciała sn to bym miała sn bo nie ma.wskazan do cc chyba ze będą poprzecznie. Co szpital to inaczej a podobno na zelaznej ciężko o cc ale.pojadę pogadam to się dowiem. Wiadomo nic na siłę jak zacznę rodzic to.pojadę blisko ale z opowieści koleżanek poród nie trwa 5 minut. Czasem pod odejściu czopa i skurcz ach wypisywa li z mojego szpitala...

Strawbelka - nie w Warszawie :-)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
W Warszawie jest jeden szanowany lekarz, ten co sie czesto w telewizji udziela. Ostatnio byl z nim wywiad odnosnie zaostrzenua prawa aborcyjnego.

No i ten lekarz kiedys sie wypowiadal w telewizji na temat porodu sn i cc i powiedzial ze on nigdy seojej zonie by nie pozwolil rodzic sn.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

W Warszawie jest jeden szanowany lekarz, ten co sie czesto w telewizji udziela. Ostatnio byl z nim wywiad odnosnie zaostrzenua prawa aborcyjnego.

No i ten lekarz kiedys sie wypowiadal w telewizji na temat porodu sn i cc i powiedzial ze on nigdy seojej zonie by nie pozwolil rodzic sn.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj lekarz tez powiedzial ze swojej zonie robil 2x cc i nie miala wskazan, ale zebym go zrozumiala, ze to byla zona :p

Ale.wiesz ja w okolicy mam szpitale. Jeden 45 km ode mnie nie przyjmuje porodow do 37 tc ...nie mają sprzętu. Drugi w moim mieście to patologia. Koleza ka 4 dni temu rodzila nie chcieli jej zrobić cc chociaż miała mieć. Krew się lala po nogach oni jej kazali sn..skończyło się cc ale prawie straciła dziecko a zyskala zapalenie wewnatrzmavicxne i zapale nie płuc u dziecka ale u nas to 95 procent dzieci ma od razu na drugi dzień wiec.dziękuję. w lbn mam 70 km ale jak nie bd miała terminu mogę nie dojechać a mój gin mówi ze może byc miejsca. ..prorok...inne czytalarm to laski leżą na korytarzach co jest barfzo.często i tylko odsyłają do.innych. zostaje radom 60 km ale tam chyba nie znajdę dobrego szpitala no i w wawie. ..dodzwonić się tam to tragedia ale udało się na zelazna wiec tam się umówiłam. Poród z mezem dzień przed cc się przyjeżdża u wsio

Nie no wiadomo u jednego trwa minute u drugie 20 h ale myślę że jesteśmy tak przewrazliwione na różne objawy ze pewnie złapie mnie raz ból i będę jechała na sygnale :)

Na forum listopadowek gdzie jestem , juz 3 dziewczyny urodzily :D kurcze strach mnie troche oblatuje hehe, chociaz nie czuje zeby to jeszcze byl czas. Wczoraj troszke jakbym dostrzegla zmiany na buzi, opuchlam troszke.

reklama
Do góry