IzaZdro
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczę ;( trzymam kciuki ;( tez mam plamienie od rana ;/ znaczy wkładka brudna od brązowej luteiny ;/Dziewczyny jadę do szpitala... Plamienie, ból brzucha i kręgosłupa :-( błagam módlcie się za mojego dzidziusia żeby wszysko było z nim ok...
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki. Kochana daj znać co i jakDziewczyny jadę do szpitala... Plamienie, ból brzucha i kręgosłupa :-( błagam módlcie się za mojego dzidziusia żeby wszysko było z nim ok...
Przepraszam ale przy nich czas tak ucieka...Ale nam strachu napedzilas tym milczeniem ale najważniejsze że się w końcu odezwałaś i że wszysko jest ok:-) Gratuluję!!! Dużo zdroweczka dla chłopaków i samych szczęśliwych chwil :-) nie obrazimy się jak prześlesz jakąś fotkę swoich cudów :-)
Wstrzymaj sie co z tym kopniakiem az wroce do formy coCzesia gratulacje!!! Buziaki dla maluszkow! Miałaś cc czy SN? Bo już nie pamiętam i przy okazji masz kopniaka