IzaZdro
Aktywna w BB
Ja ważyłam 63 przy wzroście 168 a teraz 72 i tez koszmarnie sie czuje ;(
Wiem co czujesz, ja mam 160 cm [emoji13]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ważyłam 63 przy wzroście 168 a teraz 72 i tez koszmarnie sie czuje ;(
Nawet jeśli z tymi zarodkami nam sie nie uda to nie planuje drugiej stymulacji.Jezeli z czterech zarodków nie bedzie ani jednego dzieciątka znaczy ze tak miało byc ;( dzieki Bogu mam córkę 3,5 roku z naturalnych staran. ale chcieliśmy żeby miała rodzeństwo i nie była jedynaczka ;(Myśle ze warto zaryzykować ciąże mnogą dla podniesienia szansy na sukces. Ciesz się że masz te mrożaczki, ja odpukać gdyby się nie udało musiałabym zaczynać cała procedurę od nowa.
Nawet jeśli z tymi zarodkami nam sie nie uda to nie planuje drugiej stymulacji.Jezeli z czterech zarodków nie bedzie ani jednego dzieciątka znaczy ze tak miało byc ;( dzieki Bogu mam córkę 3,5 roku z naturalnych staran. ale chcieliśmy żeby miała rodzeństwo i nie była jedynaczka ;(
U nas maź ma słabe parametry nasienia i lekarze mówią ze to cud ze mamy córkę mało plemników, nieruchliwe i 100% plemników niewłaściwej budowy z wadami witki główki wstawki lub z wieloma wadami ;(U mnie sytuacja jest taka, że co prawda mam syna (11 lat skończy w grudniu), ale to owoc mojego pierwszego małżeństwa. Mój drugi mąż nie ma swoich dzieci, a ja zawsze marzyłam minimum o 2.
U nas maź ma słabe parametry nasienia i lekarze mówią ze to cud ze mamy córkę mało plemników, nieruchliwe i 100% plemników niewłaściwej budowy z wadami witki główki wstawki lub z wieloma wadami ;(
Super gratulacje!!!Znowu u mnie na odwrót, z mężem wszystko ok, za to ja mam przedwczesne wygaszanie funkcji jajników z rezerwą jajnikową 0,49 , pracuje już praktycznie na resztkach tylko prawy jajnik, poza tym hormony ok i jajowody drożne, nie było opcji innej niż on vitro.
Właśnie odebrałam trzecią betę [emoji2] przyrost 180%
JUPI!!!