pisanka89
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardziej będzie widać na drugich prenatalnychU mnie nawet nie patrzył ale podczas mierzenia go zauwazylam wlasnie rozchylone nozki ...kazdy mi mowi ze bd 2 chlopakow
W Swietochlowicach leżysz kochana ?Jestem. ..jesteśmy
Teraz na spokojnie mogę opowiadać, więc od wczoraj bolał mnie brzuch, inaczej niż zwykle, mocniej a dziś doszły plamienia,luteina wyplywala z takimi skrzepami, wyglądało to jak końcówka okresu, nie żywa krew tylko brunatna .
Po tel do pani dr pomysł był jeden. ..szpital i obserwacja
Spakowalam więc torbę i zostalam przyjęta, zrobiono mi badania i na szczęście z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije i od ostatniego usg urosło 1cm i ma już 3,95
Ale ja zostalam w szpitalu, na kilka dni, ile dowiem się w między czasie
Jutro od rana badania.
Dziękuję za kciuki, pomogły jak widać
Teraz kiedy emocje już opadły tak mnie głowa rozbolala że biorę leki i kładę się spać
Jutro pobudka przed 7
Bardzo się cieszę że maluchy zdrowe, jak nic widać że to chłopak i dziewczynkaDziewczyny jestem ....wichury straszne były nie było przejazdu przez miasta lasem musiałyśmy wracac po samych dolach wszedzie drzewa powalone więc masakra ogólnie, ale jesteśmy cali i zdrowi
wyniki usg są ok lekarz powiedzial ze ryzyko jest o wiele mniejsze niz podstawa.
Kości nosowe są rączki nóżki, pęcherze wszytsko na miescu w normie i widoczne
tętno 1 : 172ud/min licze ze to dziewczynka
tętno 2 : 160 ud/min
łożysko tylna ściana wysoko więc chyba dobrze nie znam się ogolnie powiedział wyniki bardzo dobre bo w moim wieku norma np 800 co do wad a ja mam 4000 ponad wiec mysle ze bedzie ok.
Dostałam śliczny filmik i wgl super było dołączam wam zdjęcia mojej parki
Tak, akurat mąż dr ma dziś dyżur więc nie było problemu z przyjęciem
To super ciesze się że jesteś w dobrych rękach :* trzymajcie się z maluchem . I poglaszcz ode mnie brzusioTak, akurat mąż dr ma dziś dyżur więc nie było problemu z przyjęciem