reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja nie wirm.mam.dosyc. Bo nic nie wiem. Na obchodzie idą i pytają jak się czuje a ja mowie ze nie wiem czy mnie boki macica czy kręgosłup i chu....Tyle z obchodu

reklama
Marluna, ja bym brała. A może poproś rodzinę żeby Ci nospę i magnez z Polski przysłali? U nas to standard taki zestaw przy skurczach. Jeszcze żebyś z 7 tygodni wytrzymała minimum. 4 to za mało.

Aniołkowa, jak Synuś dzisiaj się czuje?

Synuś jest dzielny. Wczoraj mu wyciągnęli pompkę z buzi a dzisiaj rureczki z noska i nadal oddycha sam!! Odciagam pokarm i karmią go moim mleczkiem. Dzis jakis płaczliwy był, ale jak go dotykam to sie uspokaja - chyba mamusi głaskania mu brakuje.
Koło niego leży dziewczynka urodzona w 25+5 i ma juz 6 tygodni i radzi sobie super!

Ciekawa jestem co u Czesi???

Synuś jest dzielny. Wczoraj mu wyciągnęli pompkę z buzi a dzisiaj rureczki z noska i nadal oddycha sam!! Odciagam pokarm i karmią go moim mleczkiem. Dzis jakis płaczliwy był, ale jak go dotykam to sie uspokaja - chyba mamusi głaskania mu brakuje.
Koło niego leży dziewczynka urodzona w 25+5 i ma juz 6 tygodni i radzi sobie super!

Ojej, aniołkowa, urodziłaś!! Nie zaglądam tu codziennie i czytam wszystkich postów. Kochana, gratuluję, dużo zdrówka dla synka!! Oby wszystko było ok. Dotyk mamusi zawsze najlepiej koi :) Kiedy urodziłaś?

Aniołkowa, cudownie, że synek tak swietnie sobie radzi! z kazdym dniem będzie większy i silniejszy:) kibicuję i życzę zdrówka WAm obojgu:)

Pisanka, nie ma co się zastanawiac, jak boli, to lepiej zostac dwa dni dłuzej i się przemczyc, niz tam wracac, bo sytuacja się powtorzy. dasz radę!

Marluna, lepiej bierz. najwazniejsze, to nie dopuszczac do skurczów. ja bardzo długo byłam na relanium i wierzę, że dzięki temu skutecznie wyciszono mi macicę. Fusun, dobrze pisze, że zestw nospa+magnez by się przydał.

Super swietnie sobie radzi twoj synus oby tak dalej i oby jak najszybciej wyszedl z toba do domku :)

reklama
Do góry