reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Według mnie rodzina powinna sobie darować takie głupie teksty. Moja starsza siostra oszalala na punkcie mojego synusia. Już się nie może doczekać aż będzie na świecie . Chce dla niego kupić cały plac zabaw do siebie na podwórko : P

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A tak ogólnie to cała noc boli mnie pępek. Teraz jak wstałam to tez. Ledwo się wyprostować mogę. Jeszcze mały mi od środka dodatkowo naciska na ten pępek. Ledwo się ruszam.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje siostry mają same dziewczynki no i jak okazało się że u mnie chłopak ma być to siostra strasznie była anty i mówiła że to nigdy napewno nie wiadomo i przez całą ciążę to leciały takie teksty że to pech że będę mieć chłopca bo ubranek po jej córce nie dostane itp.
No i jak już leżałam w szpitalu przed porodem i próbowali mi wywoływać i nic to nie dawało a moj M pojechał do moich rodziców i moj szwagier mówi że to napewno bedzie dziewczyna bo nie chce na świat przyjść i mój M tak się wkurwił że ze złoscią do niego "To chodź się założymy". Nie chciał. A sąsiad jeszcze tam był i mówi do szwagra ze śmiechem "no załóż się jak jestes taki cwany" i siostrze też kazał się założyć.Mina im zrzedła jak urodziłam synka.
A mi nigdy nie zależało na płci. Najważniejsze dla mnie było że się udało i że dzieciątko zdrowe.
A siostra do dziś wali teksty typu: Wiesz Antosiu ciocia to nie lubi chłopczyków bo to takie łobuziaki, albo ostatnio do niego ty gówniarzu albo ty diable wcielony aż jej zwrociłam uwagę. A dodam że moje dziecko w gosciach jest bardzo grzeczne i siedzi spokojnie i sie rozgląda a ona tak do niego bez powodu...:(
Ja bym siostrze przywalila za takie teksty. Albo spytala sie czy mam tak z jej coreczka porozmawiac :p

Ja bym siostrze przywalila za takie teksty. Albo spytala sie czy mam tak z jej coreczka porozmawiac :p

Teraz to juz i we mnie się gotuje i siostra jest na cenzurowanym ale chwilowo siedzi cicho i mam nadzieje że już tak zostanie. Mi sie wydaje że ona jest zazdrosna bo mój mały to teraz ulubieniec jedyny chłopczyk w drugiej siostry dziewczynki go uwielbiają i często przywozi je siostra d mnie a tamta pewnie by chciała żeby było takie zainteresowanie jej corka (która ja uwielbiam mimo że jest niegrzeczna). Ja wogóle kocham dzieci:D

Teraz to juz i we mnie się gotuje i siostra jest na cenzurowanym ale chwilowo siedzi cicho i mam nadzieje że już tak zostanie. Mi sie wydaje że ona jest zazdrosna bo mój mały to teraz ulubieniec jedyny chłopczyk w drugiej siostry dziewczynki go uwielbiają i często przywozi je siostra d mnie a tamta pewnie by chciała żeby było takie zainteresowanie jej corka (która ja uwielbiam mimo że jest niegrzeczna). Ja wogóle kocham dzieci:D
A to teraz wiadomo ze to z zazdrosci ;) ale jsk jest rodzynek to co siostra sie dziwi

Moje siostry mają same dziewczynki no i jak okazało się że u mnie chłopak ma być to siostra strasznie była anty i mówiła że to nigdy napewno nie wiadomo i przez całą ciążę to leciały takie teksty że to pech że będę mieć chłopca bo ubranek po jej córce nie dostane itp.
No i jak już leżałam w szpitalu przed porodem i próbowali mi wywoływać i nic to nie dawało a moj M pojechał do moich rodziców i moj szwagier mówi że to napewno bedzie dziewczyna bo nie chce na świat przyjść i mój M tak się wkurwił że ze złoscią do niego "To chodź się założymy". Nie chciał. A sąsiad jeszcze tam był i mówi do szwagra ze śmiechem "no załóż się jak jestes taki cwany" i siostrze też kazał się założyć.Mina im zrzedła jak urodziłam synka.
A mi nigdy nie zależało na płci. Najważniejsze dla mnie było że się udało i że dzieciątko zdrowe.
A siostra do dziś wali teksty typu: Wiesz Antosiu ciocia to nie lubi chłopczyków bo to takie łobuziaki, albo ostatnio do niego ty gówniarzu albo ty diable wcielony aż jej zwrociłam uwagę. A dodam że moje dziecko w gosciach jest bardzo grzeczne i siedzi spokojnie i sie rozgląda a ona tak do niego bez powodu...:(

Tez bym sie wkurzyła jakby ktos tak sie do mojego dziecka odzywał, u nas tesciowa bardzo brzydko zwraca się do swojego drugiego wnuczka, mowi do niego ty głupku albo ty idioto, jakby do mojego tak powiedziała to by juz go wiecej nie zobaczyła :/

reklama
Witajcie dziewczyny, koncze powoli 20 tydzien to znaczy jest 19 tydzien i 7 dzien to nie wiem jak to liczyc bo lekarze mowili a 19 tygodniu jeszcze w piatek.Wyszlam do domu krwawienia i plamienia ustaly brzuchol jednak barzo sie stawia i bywa czesto twardy jak skala, czasem pisze na watku o twardnieniu brzucha i skracajacej sie szyjce, dni mijaja mozolnie powoli ale byle do przodu, choviaz do 24 tygodnia.
Madzionga co u ciebie?Agatek 28 dawno tez sie nie odzywala co u was dziewczyny?
Pisanka niezle sie zalatwilas tym sprzataniem.

Do góry