reklama
Fusun
Fanka BB :)
Marluna, ja bym brała. A może poproś rodzinę żeby Ci nospę i magnez z Polski przysłali? U nas to standard taki zestaw przy skurczach. Jeszcze żebyś z 7 tygodni wytrzymała minimum. 4 to za mało.
Fusun
Aniołkowa, jak Synuś dzisiaj się czuje?
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Aniołkowa, jak Synuś dzisiaj się czuje?
Synuś jest dzielny. Wczoraj mu wyciągnęli pompkę z buzi a dzisiaj rureczki z noska i nadal oddycha sam!! Odciagam pokarm i karmią go moim mleczkiem. Dzis jakis płaczliwy był, ale jak go dotykam to sie uspokaja - chyba mamusi głaskania mu brakuje.
Koło niego leży dziewczynka urodzona w 25+5 i ma juz 6 tygodni i radzi sobie super!
Ciekawa jestem co u Czesi???
Synuś jest dzielny. Wczoraj mu wyciągnęli pompkę z buzi a dzisiaj rureczki z noska i nadal oddycha sam!! Odciagam pokarm i karmią go moim mleczkiem. Dzis jakis płaczliwy był, ale jak go dotykam to sie uspokaja - chyba mamusi głaskania mu brakuje.
Koło niego leży dziewczynka urodzona w 25+5 i ma juz 6 tygodni i radzi sobie super!
Ojej, aniołkowa, urodziłaś!! Nie zaglądam tu codziennie i czytam wszystkich postów. Kochana, gratuluję, dużo zdrówka dla synka!! Oby wszystko było ok. Dotyk mamusi zawsze najlepiej koi Kiedy urodziłaś?
anika11
Aniołkowa, cudownie, że synek tak swietnie sobie radzi! z kazdym dniem będzie większy i silniejszy kibicuję i życzę zdrówka WAm obojgu
Pisanka, nie ma co się zastanawiac, jak boli, to lepiej zostac dwa dni dłuzej i się przemczyc, niz tam wracac, bo sytuacja się powtorzy. dasz radę!
Marluna, lepiej bierz. najwazniejsze, to nie dopuszczac do skurczów. ja bardzo długo byłam na relanium i wierzę, że dzięki temu skutecznie wyciszono mi macicę. Fusun, dobrze pisze, że zestw nospa+magnez by się przydał.
Pisanka, nie ma co się zastanawiac, jak boli, to lepiej zostac dwa dni dłuzej i się przemczyc, niz tam wracac, bo sytuacja się powtorzy. dasz radę!
Marluna, lepiej bierz. najwazniejsze, to nie dopuszczac do skurczów. ja bardzo długo byłam na relanium i wierzę, że dzięki temu skutecznie wyciszono mi macicę. Fusun, dobrze pisze, że zestw nospa+magnez by się przydał.
gosia321
Super swietnie sobie radzi twoj synus oby tak dalej i oby jak najszybciej wyszedl z toba do domkuSynuś jest dzielny. Wczoraj mu wyciągnęli pompkę z buzi a dzisiaj rureczki z noska i nadal oddycha sam!! Odciagam pokarm i karmią go moim mleczkiem. Dzis jakis płaczliwy był, ale jak go dotykam to sie uspokaja - chyba mamusi głaskania mu brakuje.
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ojej, aniołkowa, urodziłaś!! Nie zaglądam tu codziennie i czytam wszystkich postów. Kochana, gratuluję, dużo zdrówka dla synka!! Oby wszystko było ok. Dotyk mamusi zawsze najlepiej koi Kiedy urodziłaś?
Hess wczoraj rano :-)