reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Już po :)
Niestety niewiaodmo kto tam :D nogi byly przy sobie i pepowina miedzy nimi w dodatku ;)
Szyjka zamknieta 7.5 cm - o i tyle wiem :)
Nastepna wizyta 06.07 prosze nie wpisac ;)
A co do polowkowego ma byc za 5 tyg bede pozniej dzwonic sie umawiac to wtedy sie wpiszemy ;)

reklama
CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!! Czesia- odezwij się :* aniolkowa - gratulacje!!! madzionga kciuuuuukiiiiiiii

8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Ewunka - wizyta w klinice
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
16: Ewelin86 - badania prenatalne
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
6: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[

Marluna bardzo się cieszę że już lepiej. Trzymam mocno kciuki za was oby jak najdłużej razem:)

Martini to dziewczyna pewnie skoro taka wstydliwa i nogi zaciska:) chłopaki od razu nogi rozwalają;)

Marluna bardzo się cieszę że już lepiej. Trzymam mocno kciuki za was oby jak najdłużej razem:)

Martini to dziewczyna pewnie skoro taka wstydliwa i nogi zaciska:) chłopaki od razu nogi rozwalają;)
dosłownie przed minutą miałyśmy rozmowę z koleżankami w pracy, bratanek jednej baaaardzo długo chował swój atrybut;) więc to chyba nie jest reguła z dziewczynkami :)

dosłownie przed minutą miałyśmy rozmowę z koleżankami w pracy, bratanek jednej baaaardzo długo chował swój atrybut;) więc to chyba nie jest reguła z dziewczynkami :)

Ja nie wiem czy to reguła. Tak sobie żartowałam. To raczej przypadek że akurat tak dziecko się uloży a nie inaczej;)

Cześć dziewczyny :)
Melduję się i ja ;) Już po wizycie,oczywiście nie obyło się bez opóźnienia,tym razem 1,5h :szok: zastanawiam się ile czekałabym w państwowej przychodni skoro w prywatnej są takie tyły :-p
Ale do rzeczy,maluch ma się świetnie:-D urósł,ma 2,85cm:-D żadnych nieprawidłowości!:tak:odstawiam zastrzyki!!!ostatnie 7 w mniejszej dawce i koniec,boje się ale kiedyś trzeba odstawic te wszystkie wspomagacze ;) oczywiście mam zrobić na kolejną wizytę podstawowe badania,a jutro na cito krew bo crp mam za wysokie :hmm:
Pytałam o te nieszczęsne tygodnie ciąży,zdaniem mojego lekarza np 9t4d to 10 tc więc tego się trzymam ostatecznie:-D
Co do wspomnianego tematu imion... My mamy prawie wybrane:-pzastanawiamy się pomiędzy Leną a Polą w przypadku córeczki i Alanem a Borysem w przypadku synka :-D Szybko nam poszło tym razem,bo poprzednim razem trzy dni po urodzeniu się córki padła ostateczna decyzja:-D
Miłego popołudnia dla brzuszków:-D

Dziewczyny wiecie cos na temat buscopanu w ciazy?Mi lekarz przepisal to na wyciszanie skurczow macicy, jadnak zaznaczyl ze to ostateczna ostatecznosc i mam brac tylko w razie W.Dzis mam skurcz za skur zem buscopan pomaga na pare godzin i nie wiem co robic, brac czy sobie odpuscic.

Ja nie wiem czy mnie boli brzuch czy nie. Zauważyłam że jak siedze to chyba mam.bole ake chwike i przechodzi i potem znowu. Jak leze to kręgosłup i i pachwiny. nie jestem pewna czy mnie boli brzuch czy to promieniuje kręgosłup :( jak powiem że boli bd jeszvze dwa dni.

reklama
Ja nie wiem czy mnie boli brzuch czy nie. Zauważyłam że jak siedze to chyba mam.bole ake chwike i przechodzi i potem znowu. Jak leze to kręgosłup i i pachwiny. nie jestem pewna czy mnie boli brzuch czy to promieniuje kręgosłup :( jak powiem że boli bd jeszvze dwa dni.
Pisanka myślę, że to wszystko promieniuje z kręgosłupa. I myslę, że to odczuwasz w brzuchu, bo jednak naciska na jakis nerw.

Do góry